A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében a 2016-os esztendő a gasztroélményekről szól majd. Ennek a kampánynak a részeként csatlakozott szálloda és étteremhajónk is a magyar gasztronómia ízeit és remekeit felsorakoztató programsorozathoz.
Ebből az alkalomból kifolyólag egy kulináris utazásra hívjuk jelenlegi és leendő vendégeinket egyaránt. A “Szigetköztől – Mohácsig” névre keresztelt, külön a Gasztronómia Éve alkalmából összeállított kiegészítő étlapunk a tájegységre jellemző ételeket sorakoztatja fel, egy kis csavarral. Séfünk újra álmodta a tradicionális ízeket és ezzel egy különlegesebb és felújított formában ismerhetjük meg a sokak által szeretett magyar konyha remekeit.
Kínálatunkban többek közt szerepel a sokak által kedvelt Tejfölös bableves paprikás kaláccsal, Gemenci szarvaspörkölt burgonyakrokettel, Kukoricamálé erdei gombamártással vagy a kevésbé ismert, a szerb-horvát konyhából átemelt Gibanica. Természetesen az édesszájú vendégeinkre is gondoltunk így az étlapra felkerült a Mazsolás kalács aszalt szilva öntettel és természetesen, mindenki nagy kedvence, aGundel palacsinta is.
Asztalfoglalásra a 06-70-613-1400 telefonszámon vagy honlapunkon keresztül van lehetőségük.
Szeretettel és friss, hazai alapanyagokkal várjuk önöket Lord Nelson Éttermünkben a Margitszigettel szemben horgonyzó gyönyörű panorámával rendelkező Fortuna Szálloda és Étteremhajónkon.
Az étterem nyitva tartása: 12:00 – 23:00 –ig.
Bankkártya, SZÉP kártya és Erzsébet utalvány elfogadóhely.
http://fortunahajo.hu/hu/asztalfoglalas/