Csoda Lampion – Teraszok új fényben

feherlampion

Hangulatos fénydekorációnak ajánljuk színes égőfüzéreinket és gyönyörű lampionjainkat, amiket akár egész szezonra kint lehet hagyni a  teraszon és a kertben!

lampion-budapestiek-portalja               design-budapestiek-portalja

A képeken megosztunk design ötleteket, amik biztos, hogy beindítják a fantáziádat! Merj játszani a képzeleteddel, ötletelj a színeken amik a teraszodra, kertedbe illenek.
Szívesen adunk mi is ötletet, javaslatot és adjuk hozzá a kellékeket!

 

A színek kiválasztásánál érdemes gondolni a színek hatására is! A hideg színek, mint pl. a kék, hideg fehér és lila, hideggé teszik a dekoráció kisugárzását is. A meleg színek,  a krém, sárga, narancs meghittebbé tehetik a környezetet. Ezek a színek jól illenek egymáshoz is.
dekor-lampion-budapestiek-portalja     melegfények-lampioncentrum

 

A színek összeválogatása azért is fontos, mert különböző stílusokat és hangulatokat lehet vele csinálni. Amíg egy esküvőn a csupa fehér dekoráció nagyon találó és elegáns lehet, addig egy nyári kerti partin érdemesebb a vidámságért és laza környezet megteremtéséért több színnel is dolgozni, mint. pl. sárga, zöld és piros.
vendéglátás-teraszkiegészitők   vendéglátás-teraszkiegészitő    vendélátás-budapestiek-portalja

 

Cégek számára vállaljuk céges bulik , partnertalálkozók és fesztiválok világító lampionos, égőfüzéres  dekorációját a tervezéstől a kivitelezésig.

www.lampioncentrum.hu
https://www.facebook.com/lampioncentrum.hu/

 

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner