Meskó – Az NFL első kézből

Az Alexandra Kiadócsoportnál látott napvilágot a Meskó Zoltán amerikaifutball-játékos életéről szóló kötet
MESKÓ – Az NFL első kézből címmel, Bálint Mátyás és Meskó Zoltán tollából.

Meskó Zoltán Temesvárról indulva valósította meg az amerikai álmot, egész életében fittyet hányva esélyekre és valószínűségekre, amióta csak családjával bekerült az ötvenötezer nyertes közé a zöldkártyalottó-sorsoláson – tízegynéhány millió jelentkező közül. Hihetetlen utazása során meg sem állt a világ leggazdagabb sportbajnoksága, az NFL nagydöntőjéig, a híres Super Bowlig, miközben kétszeresen is kívülállóként – bevándorlóként a tősgyökeres amerikaiak, és különc rúgójátékosként a vérbeli amerikaifutball-játékosok között – a Michigan egyetem legendás csapatának kapitánya is lett.
Játszott minden idők egyik legjobb és legöntörvényűbb edzője, Bill Belichick keze alatt, szerepelt egy csapatban a tökéletes futballjátékossal, Tom Bradyvel, és a New England Patriots, a Pittsburgh Steelers
és a Cincinnati Bengals együtteseinél megtapasztalta a profi elitbajnokság csillogását és árnyoldalait egyaránt.
És mindig volt egy B terve…

Bálint Mátyás 2003 óta a Nemzeti Sport munkatársa, jelenleg vezető szerkesztője. Ez a negyedik könyve.

 A könyv trailere: https://www.youtube.com/watch?v=VsWXPs_YLws

"Édesanyám mindig azt mondta, a tanulás a legfontosabb, és ha nem egy gyorsétterem pultjában akarok kikötni, akkor ezt véssem az eszembe – talán az anyai intelemnek is köszönhetően kezdetben a foci számomra pusztán eszköz volt ahhoz, hogy bejussak az egyetemre. Nem akartam mindenáron NFL-játékos lenni, csak elvégeztem, amit kellett, a legjobb tudásom szerint, aztán egyszer csak eljutottam a Super Bowlig… Ha a kis dolgokat lépésről lépésre megteszed az életedben, esélyes, hogy azon kapod magad: valami nagy lehetőség kapujában állsz! Erről szól az én történetem is." (Meskó Zoltán)

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner