Wm. Paul Young: Éva

eva

A 22 millió példányban elkelt sikerkönyv, A Viskó szerzőjének új, minden eddiginél felforgatóbb spirituális regényét, az Évát ajánljuk figyelmükbe.
A könyv, amely felforgatja a Bibliáról alkotott elképzeléseinket, augusztus elején jelenik meg kiadónk gondozásába
n.

A 22 millió példányban elkelt sikerkönyv, A Viskó szerzőjének új, minden eddiginél felforgatóbb spirituális regényét, az Évát ajánljuk figyelmükbe.
A könyv, amely felforgatja a Bibliáról alkotott elképzeléseinket, augusztus elején jelenik meg kiadónk gondozásában.

Az alternatív bűnbeesés-történet  Wm. Paul Young saját bevallása szerint is egy negyvenéves pálya betetőzése.
A szerző úgy véli, a 21. század a nő százada, amelyben újra kell értelmezni a nő szerepét. Szerinte a szerelem és a női nem kulcsfontosságú a teremtésben,
és sokakat megdöbbentő felfedezést tár elénk: kutatásai alapján megkérdőjelezhető, hogy Éva hibáztatható-e, valóban bűnös-e a bűnbeesésben….

Wm. Paul Young Kanadában született, gyerekkorát viszont Új-Guinea bennszülött törzsei között töltötte misszionárius szüleivel.
Kezdetben csupán közeli barátainak és családtagjainak írta történeteit, míg A Viskó (melynek megírásában saját, fiatalkori útkeresése inspirálta) el nem hozta számára az ismertséget.
Mindkét eddigi regénye felkerült a New York Times sikerlistájának első helyére. Jelenleg Oregonban él a családjával.

Olvasson bele a  Könyvjelző magazin 2016. júniusi számában megjelent cikkbe: http://www.konyvjelzomagazin.hu/hir/alternativ-bunbeeses-tortenet

Az Éva a mindenki által jól ismert teremtéstörténet példátlanul merész újraértelmezése, különleges munka, ami vélhetőleg  egész generációkat fog inspirálni. 

 

Forrás: Alexandra.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner