Egyszerű megoldások

adatvedelem_budapest-portal

Vírus- és adatvédelmi tippek kisvállalatok részére

A kisvállalatok is hasonló informatikai fenyegetéseknek vannak kitéve, mint a nagyobb cégek, ezért számukra is fontos, hogy megfelelő hangsúlyt fektessenek üzleti és pénzügyi adataik biztonságának megőrzésére. A Kaspersky Lab nemzetközi felmérése szerint például a vállalatok 82 százaléka gondolja úgy, túl kicsik ahhoz, hogy informatikai támadások célpontjai legyenek. A valóság ezzel szemben az, hogy az 50 főnél kisebb cégek 41 százaléka már tapasztalt informatikai fenyegetést. A rosszindulatú támadások pedig pénzügyi veszteséggel is járnak, 2014-ben a biztonsági rendszerek feltörésének átlagos anyagi vonzata 1 800 000 Ft-ot tett ki.

Informatív tippgyűjteményekkel, kifejezetten kisvállalatok számára kidolgozott hasznos anyagokkal, személyre szabott szolgáltatások mellett praktikus tanácsokat, tippeket lehet találni az interneten, melyek segítik a hazai vállalkozások eredményes működését.

Ilyen cikket egy következő részben fogunk bemutatni, amely  arra kíván rávilágítani, hogy egy kis odafigyeléssel és egyszerű megoldások alkalmazásával biztonságosabbá tehetőek a kisvállalatok egyes munkafolyamatai. 

 

Forrás: www.invitel.hu, www.morpho.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner