Nagy dobásra készülnek a Takarékok

penzermek

Megújulnak és ütős arculattal rukkolnak elő a takarékok. A friss, izgalmas képi világ éppen azt tükrözi, amit az új szlogen is állít: Takarék – Több mint bank.

De miért is különböznek a takarékok a bankoktól?

Elsősorban azért, mert:

A Takarékok személyesen is ismerik ügyfeleiket, hiszen ügyfeleik és a Takarékok is helyiek. A Takarékokat a legtöbb családban szinte családtagként kezelik, mivel híresek arról, hogy náluk másképpen zajlik az ügyintézés, mint a versenytársaknál.

Nem pusztán egy sorszám tulajdonosaként bánnak az ügyfeleikkel hanem ismerik szükségleteiket és tudják, milyen szolgáltatásokat keresnek. Mivel az ügyfelek valódi igényeit kívánják kiszolgálni, nem beszélik rá őket olyan termékekre, amelyekre tulajdonképpen nincs is szükségük. A Takarékok büszkék arra, hogy akik őket választják, szeretnek betérni hozzájuk. A Takarékok filozófiája, hogy tevékenységüket Magyarországon végzik, és mindenekelőtt az adott térség fejlődését segítik elő.

A Takarékok jól ismerik a megyék, térségek, kis és nagy települések speciális, helyi igényeit, hiszen évtizedek óta helyben szolgálják az embereket. A takarékok által kihelyezett források a Takarékok és az ügyfelek saját környezetét is építik, mert a Takarékok elkötelezettek a környező települések, térségek, az ott működő vállalkozások és az ország fejlődése iránt. Ehhez a Takarékok minden más pénzintézetnél több, mintegy 1500 fiókkal rendelkeznek országszerte.

Mindehhez most a korábbiaknál nagyobb biztonság is társul. A megújult Takarék szolgáltatásainak biztonságát szavatoló alap a Garanciaközösség. A Garanciaközösségben az összes magyarországi szövetkezeti hitelintézet, a Takarékbank Zrt. és a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete vállalt kölcsönös felelősséget, garanciát egymásért.

A Garanciaközösség tagjainak tőkeereje így összeadódik, amivel összesen több mint 300 milliárd forintnyi tőke áll minden egyes Takarék és minden egyes ügyfél betéte mögött.

A Garanciaközösség az erős, országos szervezeti háttér mellett azt is jelenti, hogy a Takarékokban elhelyezett betétek minden eddiginél nagyobb biztonságban vannak.

A Takarékokban 2014. december 10-e óta elhelyezett megtakarításokat ugyanis az Országos Betétbiztosítási Alap védőernyőjén túl, azt kiegészítve már a Takarékok saját Tőkefedezeti Alapja is védi.

A Takarék az állandóságot és a megbízhatóságot képviseli a hazai pénzintézetek között. Az első hitelegyletek és szövetkezetek több mint 160 éve alakultak meg Magyarországon, és a Takarékokról kialakult kedvező kép azóta is fennmaradt.

A Takarék sok magyar család számára "A Pénzintézet", amelyhez jó és rossz időben egyaránt lehet fordulni, amely a család történelmének is részét képezi, lecserélhetetlenül.
Ezért több a Takarék, mint egy bank.

Forrás: index.hu
 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner