Professzionális értékmegőrzés

YM-safe-land_1003093c

A Széfbank jelenlegi szolgáltatásaiban most is a legfontosabb a biztonság és a diszkréció. Az idén nyáron elinduló franchise tökéletességre fejleszti mindkét területet.

Az ügyfelek értékeinek biztonsága érdekében a Széfbank munkatársai és vezetői sem tudnak nyitvatartási időn túl belépni a létesitmény területére. A védett térbe való lejutáshoz az ügyfelek biometrikus azonosításán kivűl további minimum négy személy engedélye szükséges.
Személyzet csak az ügyfél jelenlétében tud belépni a páncelterembe, mivel a folyamatos aktív riasztás feloldásához az ügyfél biometrikus engedélye szükséges. A létesítmény teljes területét 24 órás élőképes távfelügyelet őrzi.

Ügyfeleink érdekében csak a szerződésben és biometrikusan is rögzített meghatalmazottak férhetnek az értéktárolókhoz. Természetesen biztosított a szerződés módosításának lehetősége, az érintettek egyidejű személyes megjelenésével, jelenlétével.

A normál működési rendben szerződött ügyfélnek a széftermekbe történő belépéshez már nem szükséges a személyét felfedni, igazolványukat bemutatni, egyéb személyes adatukat megadni.

Nyáron felépül a Széfbank saját fejlesztésének, az ember nélküli RobotSafe láncolatnak a prototípusa. A diszkréció és a biztonság technikailag tökéletesen garantált a személyzet nélkül működő széf fiókokban, amelyet egy egyszerű üzlethelységnek megfelelő helyen ki lehet alakítani bárhol a világban egy teljesen előre gyártott modul beépítésével.

A RobotSafe franchise-hoz befektetőket, franchise érdeklődőket vár partnerünk a Széfbank.

www.szefbank.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner