Profizmus a cégvezetésben és a szakmában

ranctalanitas_newbeauty_budapest5

 A szakmámból adódóan az egészség mindig fontos szerepet játszott az életemben, de vallom, hogy a szépség az egészség része, ezért mindig értéket képviselt számomra az igényesség és különösen az esztétika.

Úgy látom, mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni, és szereti jól érezni magát a bőrében. Sokan vallják, hogy a szépség nem pusztán a külső megjelenést takarja. Orvosként én is osztom a véleményt, amit már előttem oly sokan, miszerint a szépség belülről fakad.

Nőként egy aprósággal kiegészítem az ősi bölcsességet: A szépség belülről is fakad. Számomra a szépség komplex dolog. Lehet valaki nagyon szép külsőleg és eközben nem érzi jól magát a lelkében, nem látja magát szépnek. Hiába van valaki kitűnő külső adottságokkal megáldva, ha nem étkezik egészségesen, nem visz be a szervezetébe megfelelő mennyiségű és minőségű antioxidánst, egy idő múlva bőre elveszti állagát, megjelennek rajta a különböző bőrhibák, ráncok, aminek szinte elkerülhetetlen következménye az idő előtti öregedés.

Az öregedést viszont lehet lassítani! Kívül-belül egyaránt. Ebben tudok én segíteni, hisz látom mire képes az esztétika és az egészségmegőrzés együtt.  Szakmai hitvallásommal összhangban, a New Beauty Szalon vezetőjeként komplex öregedésgátlással foglalkozom. Alapos konzultáció és professzionális bőrtipizálás után célzottan kezelem a bőrt, holisztikus szakemberként hangsúlyt fektetek a táplálkozási és bőrápolási tanácsadásra és a személyre szabott termékajánlásra is.

 

ELÉRHETŐSÉGEK:

NEW BEAUTY ORVOS-ESZTÉTIKAI KÖZPONT

1137 BUDAPEST XIII. kerület, Radnóti utca 9 I. emelet 4. 14-es kapucsengő    

http://www.newbeauty.hu/hu

Bejelentkezés:                          +36 30 4477826

Kozmetika: Balogh Orsolya    +36 20 4597780

Masszázs: Fröhlich Erzsébet  +36 30 4887789

 

 

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner