technológia

felelosseg

Innováció, élelmesség, felelősség

Mintha mindig is így lett volna. Állandó versenyben vannak a cégek, ezért a nyomás is folyamatos rajtuk. Nincs megállás egy pillanatra sem. Kellenek az új ötletek, stratégiák, ott lenni a piacon (újakon is), nyitottnak lenni az új technológiákra. Tehát fontos az innováció.

digitalizáció_felmérés

Rákattantunk a digitalizációra?

Egy felmérésben összesen 139 országot vizsgáltak és tettek sorrendbe aszerint, az informatikai és kommunikációs technológiák felhasználásának mértékét figyelembe véve. 

munkahely iroda_budapest-portal4

A high-tech párna, amely ébren őrzi az álmodat

Mindössze egyetlen napra volt szüksége a fejlesztőknek ahhoz, hogy a ZEEQ gyártásához szükséges 50 ezer dollárt összekalapozzák a Kickstarteren – sőt az azóta eltelt öt nap alatt már majdnem háromszor annyi is összejött. Mégis mit tudhat egy párna, amiért a megrendelők szinte látatlanban kifizetnek 179 dollárt, azaz csaknem 50 ezer forintot?

bank_digitalizacio_budapest-portal

Merre tart a banki digitalizáció?

Kétség sem fér hozzá, hogy manapság a digitalizáció térhódítása jellemző szinte minden iparágban. Ha az ember fókuszban akar maradni, akkor lépést kell tartania a korral. Ma pedig egyértelműen elmondható, hogy egy információs szupersztrádán vagyunk, ahol az újabb és újabb digitális fejlesztések nagy sebességgel húznak el mellettünk, ha nem figyelünk.

munkaasztal_budapest-portal1

3 szabály a tökéletes munkakörnyezet kialakításához

Rend a lelke mindennek, vagy a zseni átlátja a káoszt? Ahány ember annyi íróasztal, bár egyesek szerint munkakörnyezetünk állapota az elménk rendezettségét tükrözi. Ti is éreztetek már valamiféle varázslatos késztetést, motivációt, hogy keményebben dolgozzatok, mikor rend van az asztalotokon?

3D nyomtatók az amatőröknek is!

Fantasztikus dolgok történnek a világban. A 3D technológia fejlődése nagyon gyors napjainkban. 3D-ben tudunk már nyomtatni. Akár otthon is kinyomtathatjuk az Eiffel torony kicsiny mását.

“Élő szövet a fém vázon”

Ugyanúgy működnek, mint az igazi szívizomsejtek, a Harvard Egyetem petri csészéjében található patkány kardiomiociták azonban egy igen fontos dologban különböznek.

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner