utazás

vendegfogadas

A vendég mindig legyen elégedett

Az elmúlt évben sem unatkoztak a szállásadók, hiszen ha különleges kérésről volt szó, a vendégeknek gyakran szabadult el a fantáziája a Szallas.hu friss felmérése szerint. A rendelt szolgáltatáscsomagon felüli extrák sorában a romantikus bekészítések a legtipikusabbak, de szép számban akadtak ennél is szokatlanabb vendégigények: volt olyan szállásadó, akit frissen elejtett vaddisznó zsigerelésére kértek fel, egy hotelben pedig októberben kellett karácsonyi hangulatot teremteni.

wizz-air

3 új útvonalat indított Budapestről a Wizz Air

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága az elmúlt napokban három új járatot indított: a Kanári-szigetekre Budapest-Fuerteventura és Budapest-Lanzarote útvonalon, míg Bulgáriába a Budapest-Szófia útvonalon repül a légitársaság.

velencei-karneval-budapest-portal-5

Velencei Karnevál gazdagon

Közeleg a tél, közeleg a karneválok időszaka is. Meghívjuk Önöket egy csodálatos februári utazásra Velencébe, a titkok és misztériumok világába.    Indulás után folyamatos utazással jututnk el egyetlen éjszaka Szlovénián át Olaszországig. Ott egyenesen Treviso-ig utazunk, ahol helyi vonatra szállunk és beutazunk Velencébe, a világ egyik legszebb és legkülönlegesebb városába. A Santa Lucia pályaudvarról gyalogosan …

Velencei Karnevál gazdagon Read More »

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner