Modern, szép és magas minőségű

3d_padlo_festes

Gyönyörű és erős az a műgyantapadló, amely nemcsak lakása, de irodája, üzlete, műhelye vagy akár a vállalat egészének stabil alapzata lehet.  Bemutatjuk a műgyantapadló felhasználási lehetőségeit képekkel illusztrálva.

Magyarországon még nem nem nagyon terjedt el. Egy viszonylag új technológiáról van szó, amely magas szintű szakértelmet kíván a kivitelezőtől ahhoz, hogy a képeken látható eredményt el tudja érni.

Szakembereink kitanulták a szakmát, megtapasztalták az anyag adta lehetőségek egy részét. Azért egy részét, mert egyre többet tanulnak általa, és dolgoznak ki új verziókat, mely által mondhatjuk, hogy a műgyantapadló nyújtotta lehetőségek tárháza végtelen. Bevezetése újabb kapukat nyitott meg a design világában.

A tervezők, építészek, lakberendezők és felhasználók egyik kedvelt választása. Igaz anyagilag is fel kell készülnünk, ha emellett döntöttünk, de a minősége és az esztétikai értéke miatt aki megteheti, annak megéri a választás.

A műgyantapadló tökéletesen záró egységes felületet ad. Esztétikus, mert egybefüggő, küszöb és fuga nélküli, ezért könnyen tisztán tartható. Kórházakba, rendelőintézetekbe tökéletes megoldás.

Lehet beltérre, konyhába, szobába, fürdőszobába, de lehet kültérre, teraszra, lépcsőre, medencébe, garázsba, tároló helyiségekbe…sőt nagyon kíváló irodákba, műhelyekbe, csarnokokba, közintézményekbe és így tovább.

A műgyantaburkolat egy meleg tapintású felület, ami jó hővezető, ezért padlófűtéshez is ideális aljzat. Bármilyen színt és mintát tudunk műgyantából előállítani. 

A luxus kategóriába tartozk a 3D mintás műgyantapadló, mely igazi látványeleme lehet a térnek, ahová beépítik.

Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon bizalommal: +3630 883 6094, +3630 916 3972

www.siposcreativ.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner