Műgyantapadló az otthonunkba

feher_mugyanta_padlo

A lakásfelújítás mindig nagy gonddal jár, milyen színűek legyenek a falak, mit kell felújítani, milyen legyen a padló? Amikor műgyanta burkolatot választunk, azt gondosan kell tennünk. Főként azért, mert a műgyantának magas a teherbíró képessége, ellenálló a vegyszerekkel szemben is, jellemzően az ipari felhasználásban terjedt el.

Gyakori előfordulásának oka főleg az építtetők, tervezők, kivitelezők és lakberendezők színessége, sokoldalúsága. A designnak számtalan variációja létezik, amit csak el tudunk képzelni. Lehet gránithatású, egyedileg tervezett minta, csillámos, márványos, magas fényű, de lehet szabadkézi festésű vagy 3D matricázással készült padló is.

Sokan talán nem tudják, de nem csupán padlóra vihető fel műgyanta, hanem falra is, így különlegessé varázsolhatjuk lakásunkat. Igazán előnyös tulajdonsága az önterülés, vagyis, hogy a felület egybefüggővé válik, könnyen lehet tisztítani, nem marad nyoma a szennyeződéseknek, nehezen karcolódik meg vagy sérül meg.

A mintás műgyanta felületek akár szőnyeg nélkül is tökéletesen helyt állnak, de szőnyeggel is tarkíthatjuk őket, ráadásul padlófűtéshez is remek. A választható színárnyalatok száma végeláthatatlan, így igazán divatos, modern lehet az otthonunk. A színeket kikeverésére a helyszínen is van lehetőség, ha szeretnénk a kezdetektől a kivitelezés részesévé válni.

3d műgyanta padló fürdőszobába

Az, hogy hová szeretnénk a padlóburkolatot szinte mindegy, helyét megállja ugyanúgy a konyhában, a nappaliban, mint az étkezőben, a fürdőszobában, a garázsban, a pincében, de akár a kinti teraszon is. A mintázat lehet bármilyen: fémes hatású, csillámos, matt, de 3D-s is. Azt készítjük, amit megálmodott.

Ha kérdése van, érdeklődjön a www.siposcreativ.hu weboldalon, a +36 30 883 6094-es, vagy a +36 30 916 3972-es telefonszámon.

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner