Új nézőpont egy Nőről

Új nézőpont egy Nőről, akinek számtalan nézőpontja van a Nőről.

Sokat hallottam már a nevét, de csak halvány sejtéseim voltak róla. Nemrég láttam a villamosmegállóban egy reklámon: Mindig mezítláb lép fel. Tetszett. Eddig ennyi.
Közelgett a nőnap és elkezdtem zenéket keresni, hallgatni ez alkalomra a világhálón. Valami csavar folytán rátaláltam és ráböktem egy korhatáros dalra. Nem ajánlja x éves kor alatt. Pláne felcsigázott. Meghallgattam, és azóta  ha lehet rólam ilyet mondani, rajongó lettem.
Végre egy Nő, egy emberi lény, aki ki meri fejezni magát. Aki felvállalja minden porcikáját. A vágyait, a szégyeneit. Azt, hogy ő minden, amit emberi lényről, nő formájában valaha hallhattunk, láthattunk. Olyan mélységekbe enged be lelke bugyraiba, olyan témákkal foglalkozik, amit tanítani kéne kislány kortól.  Hagyománytisztelet, egyszerűség, natúrság.  Csodálatosan fénylik, mert őszinte. Hatással van közönségére, környezetére. Mai társadalmunk nőinek esélye ebben az irányban keresendő.

Javaslom, hogy aki csak teheti, menjen el a koncertre. Nem csak nők férfiak is! Tudniuk kell, milyenek vagyunk belülről.

 

 

 

 

 

 

http://www.kolcseykozpont.hu/palya-bea-no-cikk

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner