Alobaidi Ügyvédi Iroda

logo2

 

Az ügyvéd-ügyfél kapcsolat bizalomteljes megkezdéséhez a mai világban elengedhetetlen, hogy az ügyvéd megismerése már a megbízóval való első találkozást megelőzően is megtörténhessen.

Ennek előmozdítására hoztam létre ezt a honlapot. 

A Magyar Ügyvédi Kamara Elnöksége 2/2001.(IX.3.) számú állásfoglalásában szabályozta az ügyvédi honlap lehetséges tartalmát. A szabályozásnak megfelelően a jelen honlap nem minősül tanácsadásnak, ajánlatnak, sem ajánlattételre felhívásnak, díjajánlatnak. Az ügyfelek tájékoztatása mindig személyre szabott, csak személyes tanácsadásként, a konkrét ügy teljes ismeretében nyújthatok segítséget. A honlap ennek megfelelően nem tartalmaz esetleg félreértelmezhető információkat.

Az esetek jelentős részében, a konfliktusos ügyekben, komoly feszültségekkel, indulatokkal telve jönnek hozzám az ügyfelek, ezt általában igyekszem oldani, azonban talán ezen oldal létrehozása is segíthet, hogy a kedves érdeklődő bátrabban forduljon szükség esetén már megfelelő időben szakszerű segítségért, ne várja meg, amíg problémája kiteljesedik, esetleg nehezen kezelhetővé válik!

A jog útvesztői egyre bonyolultabbak, és egyre több veszélyt rejtenek magukban. Túlszabályozott világunkban egyre több azon ügytípusok száma, melyek szakszerű jogi segítség nélkül könnyen félremehetnek, komoly károkat okozva ezzel az érintettnek. A szakszerű segítség biztonságot jelent!

 

Elérhetőségeim:

 

Budapest, Szent István krt. 18.

Tel.:

Email.:

 

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner