Bio Beauty Salon

belico_termek_budapest-portal

Új kozmetikai szalon nyílt a Római Parti lakótelepen. Hévtől pár percre gyorsan megközelíthető.

A Bio Beauty Salon vendégeit Szilvi nagy szeretettel várja.

Biobeauty szolgáltatás

MesoI laser kezelések

Eredeti nagy pontosságú orvosi elektroporációs technológia (NEM rádiófrekvencia, NEM iontoforézis, NEM elektroforézis). A lézeres mezoterápia egy új fogalom Magyarországon. Külföldön (pl. Amerika, Svájc, Németország,), már elterjedt eljárás olyan intézményekben ahol a magas minőséget, fejlett technológiákat alkalmaznak, ahol eredményes, látványos kezelések végzésére törekednek az esztétikai szakemberek. A lézer és az elektroporációs kezelés ötvözése eredményesebb kezelési eljárást és intenzívebb hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, felülmúlva az eddigi – simán csak elektroporátorok nyújtotta kezelések eredményeit.

Bővebben…

 

Béta-Hydroxy orvoskozmetikai peeling kezelés kúra

Intenzívebb, mint a dermabráziós kezelések, erősebb a hatás, hosszabban tartós és érzékeny bőrnél is alkalmazható! KÜLÖNLEGESSÉGE, hogy Peelingünk tartalmazza a természetes aminosavat az Arginint (az öregedési folyamat lassításában van szerepe), és tartósítószerektől mentes. Az orvos-kozmetika peeling kúrához általunk alkalmazott sav egy úgynevezett „Beta-Hydroxy-Sav“, amely lényegesebben lágyabb és a bőr számára összeegyeztethetőbb, mint például az igencsak elterjedt Glykolsav. A „Beta-Hydroxy-Sav“ viszonylag nagy molekulákat tartalmaz ez által kevésbé mélyen jut be a bőrbe. Ellentétben a Glykolsavval, ahol a kis molekulaméret miatti mélyebb bőrbejutás gyakrabban eredményezhet irritációt.

Bővebben…

 

Dermaroller kezelés, intenzív hatóanyag bevitellel

A derma roller egy kollagén indukciós eljárás, melynek lényege abban az immunválaszban rejlik, melyet kivált.A rengeteg mikrotű által okozott kis felszíni sérülés immunfolyamatot indít be a mikro sérülések gyógyítására. Aktivizálódnak a fibroblaszt sejtek, így azok, kollagént elasztint és egyéb bőralkotó elemet termelnek, megújítva ezzel a bőr felszínét. Fantasztikus eljárás, de nem éppen kellemes beavatkozás. Lényeges részét képezi ennek a kezelésnek a hyaluronsav és egyéb hatóanyagok magas koncentrációban való bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

Bővebben…

 

Belico arckezelések

Arckezelések a német BELICO termékekkel. Bőrbarát bio és bőrbarát innovatív hatóanyagos arckezelések bármely bőrtípusra.

 

 

 

Férfi arckezelések

Férfi tisztító, fiatalító és kozmetikai kezelés férfiak számára a férfiak bőrének sajátosságait figyelembe véve. A közmondás szerint elég, ha a férfi egy fokkal szebb, mint az ördög – de tudjuk, hogy ez ma már nem érvényes, és ezt a férfiak is tudják. A férfi arckezelések célja az egyes bőrproblémák kezelésén túl a tökéletes kikapcsolódás és pihenés megteremtése.

Bővebben…

 

Steril gyantázás

Férfi női steril gyantázás. Ajánlom a gyantázást mindazoknak, akik – számára fontos a higiénia. Minőségi, érzékeny bőrökön is kiválóan alkalmazható gyanta.

 

Szempilla, szemöldök festés

Szempilla festés: Ha nem szereted a szempillaspirálokat, nincs időd vagy nincs kedved minden egyes nap kifesteni a szempilláid, akkor a tartós szempillafestést neked találták ki! Kiemeli a tekintet, és optikailag sűrűbb és hosszabb pillákat kölcsönöz 4-5 hétre.
Szemöldök festés: Nagyban hozzájárul arcvonásaink kiemelésében. Egy szép íves, és megfelelő színárnyalatú szemöldök, keretet ad az arcnak, és képes esztétikailag előnyösebbé változtatni az arcformánkat.
 

 

 

Szempilla dauer

Ápolt, gyönyörűen ívelt pillák akár 5 héten át! Minden hölgynek ajánlom, akinek egyenes, ritka vagy kevésbé ívelt szempillája van, és szereti a természetes szépséget. Gyönyörűen kiemeli a szemeket és a tekintetet. Előnye, hogy 4-5 hétig látványosan ívelt szempillánk, és csábító tekintetünk lesz. A mindennapos spirálozás is könnyebbé válik.

Bővebben…

 

Fülbelövés, füllyukasztás

 

Studex System 75 fülbelövő készülék. A STUDEX System 75 a mai kor legmodernebb eszköze. Hangtalan, nem rugós szerkezetű a belövő készülék így humánusabb a füllyukasztás minimális a fájdalomérzet. Az egyszer használatos kazettás rendszernek köszönhetően az eljárás higiénikus, nem érintkezik más fülével a készülék hiszen a belövés után a már megüresedett kazetta eldobásra kerül. A belövéshez választható fülbevalók szára jóval vékonyabb és a hagyományostól eltérően modern vonalvezetésű fazonok.

Bővebben…

 

AFRIKA maszk

Méreganyagok helyett Vel Gaaf! Miért használna kockázatos kémiai anyagokat, vagy fájdalmas kezeléseket, ha bőre sejtmegújítását természetes módon is elérheti? Az új növényi aktív hatóanyag varázsa pont abban rejlik, hogy a bőr roncsolása vagy vegyi befolyásolása nélkül teszi bőrét egészségessé. Már az első kezelés után, egy tényleges újjászületési folyamatot indít el, ami látható és tapintható. A több szintű méregtelenítő és tisztító hatásának köszönhetően tartós eredményt biztosít.

Mezo Lézer kezelések

 • Ránc kezelések
 • Lifting kezelések
 • Száraz bőr kezelés
 • Zsíros bőr
 • Érzékeny, allergiás bőr
 • Rosacea kezelése
 • Hegkezelés
 • Pigment kezelése
 • Alakformálás testileg, Zsírbontás helyileg, toka, has, belsőcomb stb…
 • Cellulit kezelés
 • Terhességi csíkok kezelése

 

Eredeti nagy pontosságú orvosi elektroporációs technológia (NEM rádiófrekvencia, NEM iontoforézis, NEM elektroforézis). A lézeres mezoterápia egy új fogalom Magyarországon. Külföldön (pl. Amerika, Svájc, Németország,), már elterjedt eljárás olyan intézményekben ahol a magas minőséget, fejlett technológiákat alkalmaznak, ahol eredményes, látványos kezelések végzésére törekednek az esztétikai szakemberek. A lézer és az elektroporációs kezelés ötvözése eredményesebb kezelési eljárást és intenzívebb hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, felülmúlva az eddigi – simán csak elektroporátorok nyújtotta kezelések eredményeit.

A készülék lézer diódái által leadott impulzusok, egyfajta sejt és szövet gyógyulási folyamatot indítanak el, melynek következménye a fibroblaszt sejtek megnövekedett működése és ezáltal a kollagén mátrix megújulása lesz. A Fibroblaszt sejt lézeres biostimulációja azért fontos mert ez a kötőszövetet alkotó, jellegzetesen szétterült, nagy alapsejt termeli a kollagént, glikoaminoglikánokat, reticuláris és elasztikus rostokat valamint a glikoproteineket, melyeknek mind jelentős szerepe van a bőr fiatalon tartásában, és megújulásában.

Belico kezelések – Innovatív kozmetika

 • Skin Control

Faggyútermelést szabályzó gyógyiszapos kényeztetés, masszázzsal 8500,-Ft

A fénylően olajos, tág pórusú bőr kényeztető kezelése. Az eredmény, már az első kezelés után nagyon puha, mattabb, egységesebb bőr, melyet tág pórusú zsíros bőrűek még soha nem tapasztalhattak.

 • Purifying Blemish Control

Arctisztító kezelés enzimes bőrmegújítással   6500,-Ft

/ masszázzsal 8500,-Ft /

A tisztátalan, aknés, elhámosodott bőr kezelése gyümölcssavval.
Még a legérzékenyebb bőrnek is ajánlott.
Kíméletes, ugyanakkor nagyon alapos tisztítást tesz lehetővé.
Nyugtató, sebgyógyító hatású, ásványi föld tartalmú mélytisztító, nedvesség pótló hatással.

 • Vadgesztenyés couperosa kezelés oligopeptidekkel

Vadgesztenyés couperosa kezelés oligopeptidekkel masszázzsal 7500,-Ft

A bőr vérkeringésének szabályozása, pirosodás  elleni érfal erősítő hatóanyagokkal

/vadgesztenye, csodabogyó, tigrisfű, és árnika/

 • Melanox Light

C vitaminos halványító kezelés  Alfa-arbutinnal masszázzsal 8500,-Ft

Bármely bőrtípusra, ami túlzott pigmenttermelődésre hajlamos

 • Barrier Control

Sejtregeneráló kezelés érzékeny, száraz bőrre, barrier réteg   helyreállító anyagokkal masszázzsal 9500,-Ft

Sejtregeneráló kezelés, az érzékeny száraz bőrre.

Nyugtató, gyulladás csökkentő hatóanyagokkal /aloe vera, homoktövis/

és a bőrfunkciókat aktiváló vitamin komplex – A, B, C, E és F vitaminokkal.

 • LNC Complex

Inzenzív hidratáló kezelés Liposzómával, Nanoszómával Ceramiddal és hialuronsavval masszázzsal 8500,-Ft

Villám gyors kezelés, a feszülő, viszkető szomjazó bőrnek.

A bőr sima és selymes lesz, visszanyeri vitalitását.

 • Intenzív Hidratáló kezelés ultrahanggal

Intenzív hidratáló kezelés ultrahangal masszázzsal 8500,-Ft

 • Botox hatású arckezelés peptidekkel

Botox hatású arckezelés peptidekkel masszázzsal 9500,-Ft

 • Registril Lifting

Bőrfeszesítő lifting arckezelés, exkluzív kényeztetés a legújabb innovatív botoxszerű hatóanyagokkal masszázzsal 14500,-Ft

 • Luxury SkinRepair

Őssejtes, bőrmegújító és feszesítő luxus kezelés az igényes, érett bőr számára masszázzsal 16500,-Ft

                                                                                                                        
          Biobeauty salon Schottner Szilvia

 

 

Torma Károly utca 15

Budapest

1031

schottnerszilvi@gmail.com

+36309602300

 

http://www.biobeautysalon.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner