Biokozmetika

biokozmetika_budapest_portal

Szeretettel várja vendégeit Rómaifürdő szívében, az ősfák árnyékában megbúvó, természetközeli, és családias Biokozmetika.Az ide betérő vendégeknek feltöltődést, szépülést ígér a barátságos és otthonos hangulatú szalon. felé.Meggyőződésünk, hogy az egészséges szépség elérésének egyik alapfeltétele a természetes és „tiszta” forrású professzionális kozmetikumok alkalmazása.

Hiszünk abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás.

Olyan natúrkozmetikumokkal dolgozunk melyek gyümölcsökből, zöldségekből és természetes ásványvizekből készülnek.A natúr-, és biokészítmények mellett nem az a döntő érv, hogy valamiféle csodaszerként hatnak, hanem hogy megbízható értékeket képviselnek. Ezen termékek legfontosabb tulajdonsága a megbízhatóság.

Fontosnak tartjuk, hogy a kezeléseken kívül az üzlet hangulata is a természetességet sugallja. A szalon minden kis zuga ezt az atmoszférát erősíti.Az általános kezeléseken kívül ránckezeléseket és testkezeléseket is végzünk. Nagyon sikeresek a fogyasztó és cellulit kezelések, melyeket vacuummal, tekercseléssel és az új hexapoláris rádiófrekvenciával végzünk.Az egyre bővülő férfikezeléseken kívül segítséget nyújtunk tini vendégeinknek, hiszen ők lesznek a leendő ügyfeleink.Üzletünkben évek óta tanulóképzés is folyik. Büszkék vagyunk arra, hogy az összes itt végzett tanuló ma már sikeresen dolgozik.

Szeretettel várunk minden kedves vendéget.

  

Cím: 1031 Budapest Dósa u. 7.

 

Takácsné Bagi Zsuzsanna

kozmetikus, oktató

+36 (20) 398-2659

Gelencsér Ildikó

kozmetikus

+36 (20) 336-8855

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner