Bubbles Automata Mosoda

unnamed (2)

Bubbles NON-STOP Önkiszolgáló Mosoda Magyarországon először, a XIII. kerületben nyitotta meg első üzletét!

Szeretnénk megismertetni az emberekkel a külföldön oly népszerű szolgáltatást.
Mosodánkat úgy alakítottuk ki, hogy amíg a gépek dolgoznak, addig Te is kellemesen eltölthesd az időt, kávézással, olvasással, beszélgetéssel vagy akár internetezéssel.
Természetesen a gyermekekre is gondoltunk, ezért nyugodtan elhozhatod őket, hiszen játszósarok várja őket, de ha épp pelenkázni kell a legkisebbet, azt is meg tudod oldani.
Nagyteljesítményű professzionális gépeinkkel gyerekjáték a mosás és szárítás, egy gombnyomás és már indul is a program. A mosószer, fertőtlenítő, öblítő adagolás a programoknak megfelelőn optimalizálva történik, természetesen automatikusan!
Ha összegyűlt rengeteg szennyes, ha nincs kedved az egész hétvégét mosással-teregetéssel töltened, ha gyorsan, olcsón és profi minőségben akarod kimosni kedvenc ruháidat érdemes felénk kanyarodni és kipróbálni a Bubbles-t.
A hét minden napján 0-24 órában nyitva vagyunk, így jöhetsz bármikor. Hozz egy könyvet, vagy laptopot és élvezd a mosás új dimenzióját a Bubbles-ben!

Nyitva tartás: Minden üzletünkben 0-24 Minden nap!

Üzleteink / Stores :  III. Lajos utca 93-99. / IV. Tél utca 3-7. / VIII. Corvin sétány – Nagytemplom utca / IX. Vaskapu utca 9. / XIII. Bessenyei utca 16.

Hamarosan nyílik / Opening soon : VI. Paulay Ede utca 3 (Metropol Passage) / XI. Fehérvári út 168-178 (Kondorosi Lakópark)!

info@bubbles.hu
www.bubbles.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner