Darlington Teabolt

darlington_teabolt_westend_ujlipocia_kep

2009-ben azzal a céllal alapítottuk meg Budapesten a Darlington Teaboltot, hogy a magyar társadalmat megismertessük a különböző teafajtákkal és teázási hagyományokkal, szokásokkal. Több mint százféle minőségi szálas teával, kézzel festett japán és kínai porcelánok széles választékával, valamint különböző teázáshoz szükséges kiegészítőkkel várjuk vásárlóinkat. Alapelvünk, hogy nálunk minden teafüvet meg lehet szagolni, ki lehet próbálni és szakértő kollégáink segítenek megtalálni az igényeknek leginkább megfelelő teafajtát, porcelánt. Jelenleg négy helyen, a Westendben, Mammut II-ben az Allee-ban és Debrecenben a Fórum bevásárlóközpontban állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

Célunk

Szeretnénk elérni, hogy az emberek bátran váltsanak a filteres teáról a szálas teára, nemcsak a minőségbeli különbségek miatt, hanem azért a rövid szertartás kedvéért, amivel egy-egy fárasztó nap után megajándékozhatják magukat.

A különböző teáknak eltérő élettani hatásuk van, célunk, hogy kollégáink segítségével megismertessük vásárlóinkat ezekkel a hatásokkal, hozzásegítve őket egy egészségesebb élethez.

Jó nézelődést kívánunk!
Darlington Teabolt csapata

Elérhetőségünk:

Westend City Center
1062 Budapest, Váci út 1-3
Belső cím: Aluljáró szint, Kölcsey Ferenc Sétány 28.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat: 10:00 – 21:00
Vasárnap: 10:00 – 20:00

 

Elérhetőségünk:

Telefonszám: +36-70-261-8669 /10 órától-21óráig hívható/
Emailcím: darlington@tea-bolt.hu

www.tea-bolt.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner