Gyöngyhalász

gyongyhalasz
13 éve nyitottam meg a Gyöngyhalászt, azzal a céllal, hogy ne az országba beömlő sok ezer egyforma ékszert aggassák magukra az emberek, hanem végre kiválaszthassa mindenki, saját stílusának, egyéniségének megfelelően a színeket, eltervezze a stílust, fazont, méretet és ott a helyszínen elkészíthesse ékszerét a segítségünkkel, vagy mi, teljesen díjmentesen "rászabjuk".
A mai napig így dolgozunk, bár ebben a rohanó világban sokszor szívesebben vesznek le kész ékszert a polcunkról, de vevőink pontosan tudják, hogy 1997 óta nem készítettünk egyforma ékszereket. Folyamatosan szinesedünk, sok iparművésszel dolgozunk ma már együtt és terítékünkre kerültek a táskák, kendők, ruhák és egyéb kiegészítők is. Három-négy havonta midig más, fiatal ötvösművész munkáit ismerhetik meg vásárlóink és a Művész moziban, filmkezdésre váró vendégek. Akár a régi elszakadt, megrongálódott ékszeredet hozod javításra, akár jegy gyűrűt szeretnél, akár egy gyors fülbevalót, vagy nyakéket estére, akár ajándékot barátnődnek, nagymamádnak, kislányodnak, férjednek, mi szeretettel várunk a hét minden napján délután 15 órától este 22 óráig a Teréz Krt. 30-ban a Művész moziban.
Újdonságunk, az igazi magyar halászlépaprikából készült fülbevalók és ékszereink, ami a mi találmányunk, ha külföldre mész remek és szép ajándék egy csipet igazi csípős Magyarország. Csak nálunk kapható, védett termék.
 
Gáspár Zsófi
 
Kapcsolat:
 
Pontos cím: 1066 Budapest, Teréz körút 30. – a Művész moziban
Telefon: +36 (20) 966 07 09
E-mail: zsofigyongy@yahoo.com
 
Nyitvatartás:
 
Hétfő – Vasárnap: 15:00 – 22:00
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner