Hallo Bár

HalloBar_logo

A 39 éve működő Halló bár népszerűségének és jó hírének köszönhetően ma már Budapest egyik legismertebb erotikus programokat kínáló sztriptíz bárja.

A szakképzett és barátságos személyzetnek, valamint a szexi és gyönyörű táncosnőknek és az általuk kínált erotikus műsoroknak köszönhetően, vendégeink újra és újra visszatérnek hozzánk!

Szolgáltatásainkban és az általunk nyújtott szolgáltatások színvonalában nem fog csalódni akár üzleti partnereit szeretné elkápráztatni egy forró budapesti éjszakai programmal akár barátait, ismerőseit szeretné meglepni egy felejthetetlen élményt nyújtó éjszakával pl. legénybúcsú vagy születésnap során. Ha csak átutazóban jár Budapesten, hozzánk egy órára is érdemes benézni, nálunk ezt a kevés időt is kellemesen eltöltheti!

A Hallo Bár folyamatos műsorokkal, széles italválasztékkal és az állandó DJ által kevert fantasztikus zenével garantál felhőtlen és izgalmas szórakozást!

Célunk, hogy az általunk nyújtott minden szempontból magas szintű szolgáltatásokkal kellemes időtöltést és felejthetetlen élményt nyújtsunk!

A Hallo Bar Budapest belvárosában az Oktogonhoz közel, a Király utca és a Teréz körút sarkán található, az újonnan megnyílt Royal szálló szomszédságában.

Gyönyörű lányok, forró hangulat és fantasztikus show műsorok (sztriptíz tánc, leszbi műsor) várják a hozzánk látogató vendégeket az ÉV MINDEN NAPJÁN 21 -05 óráig.

Néhány hasonló szolgáltatást nyújtó budapesti sztriptíz bártól eltérően mi nem fizetünk jutalékot a taxisoknak így nincs okunk rá, hogy túl magas árakkal dolgozzunk. Ezen túlmenően hozzánk ingyenes a belépés, sőt ha letölti kedvezményre jogosító kártyánkat, az első ital kifizetése után a másodikat ingyen kapja!

Cím: 1077. Budapest,  Király u. 65.

Telefon: +36 (1) 322 4621

Web: www.hallobarbudapest.com

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner