Hand Burger

10639735_761327573942210_3942354150365530977_n

Éttermünk megnyitása előtt hosszabb megfigyelést és tapasztalatgyűjtést végeztünk, ami igazolta, hogy hazánkban is egyre nagyobb igény van a jó minőségű házi, kézműves termékekre. A jó étel alapja a kiváló alapanyag, ez motivált bennünket éttermünk megnyitásánál.

A hamburgerezőket sokan bekategorizálják, hogy ez csak egy gyorsétterem. Beszaladok, kérek egy hamburgert, és már rohanok is tovább. Ami valójában nagyon sok helyen megállja a helyét, de mi nem csak ezt az irányvonalat szeretnénk követni, és ezért is éreztük fontosnak az étterem helyének kiválasztását, és az üzlethelység kialakítását. Olyan helyen szerettünk volna üzletet nyitni, ahol a hozzánk betérő vendég nem érzi a belváros nyüzsgő forgatagát, ahol a környék nyugalma, varázsa teszi visszatérővé őt. Az üzlethelység kialakításánál arra törekedtünk, hogy a vendég úgy érezhesse, itt akár érdemes hosszabb időt is eltölteni társaságban. De a legfontosabb célunk, hogy ételeink és italaink minőségével mindenki elégedett legyen.

Hamburger választékunk széles palettájával megpróbáljuk mindenki igényét kielégíteni, ugyanis a hagyományos marhaburgerek mindenféle változata mellett csibe-, bárány-, lazac- és vegetáriánusburgerek, a legtökéletesebb ízhatásban mind megtalálhatóak az étlapon.

Mitől lesz a hamburger kézműves, merülhet fel a kérdés. Hát nem pont attól, hogy 2 perc alatt elkészül! A buci amibe a hús kerül saját recept alapján kézzel készül, mint ahogy minden ami a hamburger többi alkotórésze (házi ketchup, házi majonéz, mogyoró majonéz, chili lekvár, paprika lekvár, saláták, stb.).

Éttermünkben látványkonyha működik, ahol saját szemükkel végigkövethetik az ételek elkészítésének folyamatát.

Igen, ételek, mert hiába a hamburger a fő profilunk, azért megpróbálunk olyan igényeket is kielégíteni, ha társaságok fordulnak meg nálunk, és valaki nem hamburgert kíván, akkor ő is találjon az ízlésének megfelelő ételt, amit nem is részleteznék, hiszen étlapunkat áttekinthetik. Kreatív szakácsaink folyamatosan megújuló különlegességeket készítenek, ami az étlapon ugyan nem szerepel, de vendégeinket állandóan tájékoztatjuk róla.

Ételeink mellé saját készítésű szörpöket, házi limonádét tudunk ajánlani, és végigkóstolhatják kézműves sörkülönlegességeinket is. Kézműves söreinkkel, minőségi borainkkal, és egyéb minőségi alkoholos italokkal tovább fokozhatják gasztronómiai élményüket. A hagyományos hamburgerezőkhöz hasonlóan, nálunk is van lehetőség elvitelre, amit természetesen megpróbálunk minél hamarabb elkészíteni, de nem a minőség rovására. Telefonon előrendelést is tudunk biztosítani, így szinte várakozás nélkül rendelhetőek az ételek, ezen felül, Új Lipót városban, kiszállítást is vállalunk.

Mindenkit várunk szeretettel, kóstoljátok meg ételeinket-italainkat, nem fogtok csalódni!

Cím: Budapest XIII. Pozsonyi út 52.
Nyitvatartás: Hétfő-Szombat: 10:00-23:00
Telefon: (1) 798 3649

web:http://handburger.hu/
Facebook: http://www.facebook.com/HandBurgerandcafe

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner