Kacabajka

kcbjka_logo_ok

 

A Kacabajka azért jött létre, hogy legyen egy üzlet a belvárosban, egy jól megközelíthető helyen, ahol bárki pénzzé teheti feleslegessé vált holmijait, ahol a megunt, kinőtt, szükségtelen tárgyak új gazdát találhatnak, és mindenki jól járhat.

Üzletünkben több mint 200 polc ad lehetőséget arra, hogy bárki megrendezze saját garázsvásárát, túladjon az évek alatt felhalmozódott „kacatok”-on. 

Honlapunkon részletes útmutatást talál, hogyan válhat eladóvá a Kacabajkában, és adunk néhány tippet is, melyek segítségével sikeresebben kereskedhet használt holmijaival.

Tavasszal nyílt üzletünk folyamatosan megújuló széles kínálattal várja azokat, akik olcsón szeretnének vásárolni. Nálunk előbb utóbb biztosan ráakad arra, amire szüksége van. Facebook fotóalbumunkban figyelemmel kísérheti milyen színes és gazdag is a Kacabajka választéka!

Jöjjön és keressen kincseket polcainkon!

Elérhetőségeink:

Cím: 1137 Budapest, Hollán Ernő u. 13.

Telefon: 06 20 971 9299

http://www.kacabajka.hu

https://www.facebook.com/kacabajka

E-mail cím: kacabajka@kacabajka.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig: 10-19
Szombat-Vasárnap: zárva

Egyéb információ:

A polcokért bérleti díjat kérünk, ezekről a díjakról honlapunkon bővebb információhoz juthat.

A kertvárosokban egyre nagyobb divat garázs vásárt rendezni, új gazdát találni azoknak a holmiknak, kacatoknak, amikre már nincs szükség.  A belvárosban időszakonként megrendezett bolhapiacokon adhatnak túl.

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner