Kaftán Angelo

kaftanangelo
Amit ajánlunk:
A lehető legjobb minőségű török bőrkabátokat, szőr- és irhabundákat. Női és férfi modelleket egyaránt széles választékban kínálunk. A status que-val jár a luxus szeretete. Termékkínálatunk a legmagasabb igényeket is kielégíti. 
 
Elérhetőségeink:
1053 Budapest, Kossuth Lajos u.18. (közvetlenül a Puskin mozi mellett)
info@kaftanangelo.hu
20/531 3548
 
Parkolás a közeli mélygarázsban – Szép utca – 
 
Nyitvatartás:
hétfőtől-péntekig:10-19-ig
szombaton:10-17-ig
 
Történetünk:
1971-ben indítottuk családi vállalkozásunkat Törökországban. Kaftán modellek gyártásával kezdtünk, majd a bőrkabátok mellett mellényeket és egyéb bőrruházati termékeket is készítettünk. Hamarosan megnyitottuk üzletünket Isztambulban a nagy bazársoron, ahol jelenleg is bőr, irha és szőrme eladásával foglalkozunk.
Magyarországot azért szeretjük, mert Törökországban 1975-2004 között a legjobb vevőink magyarok voltak. Nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk és sok magyar törzsvásárlónk lett az ajánlásaikon keresztül. Magyar barátaink mindig azt kérdezték, hogy miért nem nyitunk üzletet Budapesten. Tetszett az ötlet, és Magyarországon 2004-ben nyitottuk meg boltunkat a Kaftán Angelo-t, Budapest belvárosában a Kossuth Lajos utcában.
Nekünk az első, hogy vevőinknek jó minőséget adjunk és örömmel hordják termékeinket. Bőr és irha témában mindig tudtunk és tudunk segíteni, és sohasem volt probléma. Minden egyes darabot Törökországból saját gyárunkból hozunk.
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner