L.A. Bodegita Étterem

la-bodegita-logo

L.A. Bodegita Étterem, Bár, Szórakozóhely

 

Lajsz András ifjú mixerként a nagyhírű Gundel Étterem bárjában kezdte azóta is töretlen szakmai pályafutását. Hamiskás mosolya, elmaradhatatlan bajusza, kedves fizimiskája mindig is elbűvölte a külföldi és hazai vendégeket.

A szórakoztatóipar hamar felismerte egyéb képességeit is; showműsorok állandó szereplőjeként már nemcsak felejthetetlen ízeket kever poharunkba, hanem énekel is!

Egyszóval showman, aki italkölteményeivel elvarázsolja rajongóit.

A kiváló szakember – aki a legjobbaktól tanult -, kiveszi a részét az utánpótlás neveléséből is. Mixeriskolájából évente több száz fiatal kerül ki, akik vendégeik örömére, hírét viszik Lajsz András mesterségbeli tudásának, elkötelezettségének.

AL.A. Bodegita Lajsz András koktélkirály – gasztroguru kubai hangulatú étterme és bárja, Újlipóciában. Egy megvalósult álom: négy évtized szakmai tapasztalata, pezsgő kubai ritmus, lelkes csapat a konyhában, elegáns stílus.

A háromszintes L.A. Bodegita utcaszintjén a 20 személyes cocktail és tapas bár, valamint kényelmes székeivel a Hemingway szivarszoba fogadja a betérőt. Az emeleten 50 személyes, damaszttal terített fine dining étterem várja a vendégeket, karibi és magyar ízekkel. A pinceszinten az 50 személy befogadására alkalmas, kamara színpaddal és italpulttal büszkélkedő légkondicionált különterem pedig rendezvényeknek, koncerteknek teremt meghitt, színvonalas helyszínt.

A Margit-híd pesti hídfőjénél, a Lipótváros szívében szeretettel várjuk mindazokat, akik rajongói a kulináris élvezeteknek,
vágynak a karibi életérzésre, és díjazzák a stílust!

 

Heti menüvel is várjuk vendégeinket!

Bővebb információ itt: http://labodegita.hu/hu/etelital/33-heti-menu

Cím: 1137. Budapest, Újlipótváros    Pozsonyi út.4.

Asztalfoglalás:  +36-1-789-4019-es telefonszámon

Nyitvatartás:

hétfő-szerda: 11h.-24h.-ig
csütörtök – szombat: 11h.-02h.-ig (péntek szombat élő kubai, karibi zene)
vasárnap: 11h.- 18h.-ig
e-mail: info@labodegita.hu
web: http://labodegita.hu/

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner