La Grotta Utazási Iroda

lagrotta

Szeretjük az új utakat saját élményeken keresztül megszervezni, hiszen úgy tudjuk igazán átadni, ha magunk is átéljük azokat az élményeket. Nagyon sok időt töltünk azzal, hogy összeállítsunk egy-egy utazást, hol mennyi időt érdemes tölteni, melyik az a program, amire majd érdemes elmenni az utasoknak, melyik szállást érdemes lefoglalni, ezeket mind napokra lebontva végig nézzük és úgy állítjuk össze.

Mi alapoztuk meg Magyarországon a fesztiválokkal összekötött kulturális körutazásokat, bemutatva, hogy mennyire gazdag Olaszország hagyományőrző kultúrája. Mindig újabb és újabb fejlesztésekbe fogunk, már 20 éve vagyunk a piacon és folyamatosan kreatív ötletekkel gazdagítjuk utasaink élményét. Fontosnak tartjuk megmutatni azt is, hogy különböző kultúrák hogyan ünneplik az évszakokat, hogyan tartják az ünnepeiket, a fesztiváljaikat. Csak olyan utakat szervezünk, amiken mi magunk is szívesen részt vennénk.

Minden fáradtságot megér, amikor látjuk, hogy örülnek neki, jól érzik magukat az út alatt. Amikor ajánljuk az utakat, magát az élményt szeretnénk részükre átadni. Ettől lesz különleges, ettől lesz igazán személyes egy utazás szervezése, ahol mindenki azt kapja meg, amire igazán vágyik. Nem is annyira értékesítőként, hanem sokkal inkább utazási tanácsadóként dolgoznak itt a kollégák.

A vásárlói visszajelzéseket fontosnak tartjuk, ha elégedetten térnek vissza, e-mailben vagy a facebook-on is meg szokták köszönni, elmesélik az élményeiket, küldenek fotókat.

 

 

 
IKIM eng. sz.: R-1886/2001
 
Elérhetőségeink
 
Cím: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6.
Tel: 354-0664
Facebook: LaGrotta.hu
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner