My Little Corner Kávézó és Ételbár

mylittlecorner_ujlipocia_kepek1_logo

 A XIII. kerület szívében található az az apró kávézó, mely leveseket, szendvicseket, salátákat és süteményeket is kínál, tej-, cukor-, glutén- és szójamentes verzióban. A frissítő gyümölcs- és zöldségturmixot, shaket saját ízlésünkre formálják, de syrupot és cukrot ne kérjünk bele, mert azt semmihez nem használnak. Céljuk – a kávé népszerűsítése mellett – az egészséges életmód, ételek és alapanyagok megismertetése. Nemcsak ételeik kínálatában fordítanak figyelmet az ételallergiával küzdő emberekre, hiszen az olasz kávéhoz többféle növényi tej közül választhatunk.

A speciális kávézó ötlete a tulajdonosok saját érintettségéből fakad, így szívesen megosztják tapasztalataikat, ötleteiket, ha tanácsot szeretnénk kérni ételekről, alapanyagokról és utóbbit meg is vásárolhatjuk a Pannónia utca 70. szám alatti kávézóban. Ha nagyobb kínálatból szeretnénk szemezgetni, akkor a www.glutola.hu weboldalon is vásárolhatnak azok, akik érintettek valamely ételallergiában (tej, tojás, glutén, szója), cukorbetegek, vagy csak szeretnének nagyobb figyelmet fordítani az egészségükre, mert a kávézó személyes és díjmentes átvételt biztosít.

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 7:30-18:00-ig

Cím:  1134 Budapest, Pannónia u. 70. (Ipoly utca sarok)

A webáruház 2013-ban jött létre azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson és egyben megkönnyítse azon emberek mindennapjait, akik valamilyen ételintoleranciával vagy ételallergiával küzdenek. 2014-ben a tulajdonosok változtak, de a szemlélet nem. Továbbra is az a célunk, hogy kiszolgáljuk ezt az egyre népesebb tábort, így a Glu-To-La bővítette palettáját, és glutén-, tojás és laktózmentes termékek mellett már diabetikus, illetve paleolit termékeket is kínál. Választékunkból kategóriánkét csoportosítva könnyedén megtalálhatja mindenki a számára megfelelő terméket.

webáruház: www.glutola.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner