Örkény István Könyvesbolt

orkeny_logo_0

 A teljesen felújított és átépített Örkény István Könyvesbolt a Kossuth Kiadói Csoport (Kossuth, Noran Libro, Ventus Libro) mintaboltjaként nyílt meg 2010 áprilisában, Újlipótvárosban. Az üzletben a fenti kiadók könyvein és hangoskönyvein kívül széles a választék ismeretterjesztő, történelmi, művészeti albumokból is, de a nyelveket tanulók, a társadalomtudományok, a magyar és idegen nyelvű ifjúsági és felnőtt szépirodalom, a gasztronómia, a gyermekkönyvek, vagy éppen az ezotéria iránt érdeklődők is kedvükre válogathatnak. A kínálatot térképek, DVD-k, naptárak, valamint képeslapok színesítik.

Az Újlipótvárosi könyvesbolt egyéb szolgáltatásokat is nyújt. Érintőképernyős számítógépünkön a vásárlók több száz művészeti reprodukció közül válogathatnak, legyen az festmény, fotó, vagy grafika, melyeket kérésre akvarell papírra nyomtatunk különböző méretekben. Lehetőséget biztosítunk a hangoskönyveinkbe való belehallgatásra is, illetve a Hangomkönyv ministúdióban bárki elkészítheti saját hangoskönyvét, ami tökéletes személyes ajándék lehet bármilyen alkalomra. Művészeti galériánkon havonta megújuló kiállítások tekinthetők meg, de könyvbemutatóinkra és dedikálásainkra is szívesen látunk mindenkit.
Áprilisban…

Noran Irodalmi Szalon

Április 4-én (szerda) 17 óra

Kőrössi P. József beszélgetőtársa
Eifert János, fotóművész
a Képírás FOTÓAKADÉMIA című új könyve kapcsán.

Ha a "képírás-képolvasás" gondolkodást és kreativitást igénylő "nyelvezetét" magas szinten szeretné elsajátítani, erre a könyvre szüksége lehet. S hogy ki áll a fényképezőgép túloldalán, ki áll a képzeletbeli katedrán, ki Eifert János, e beszélgetésből kiderülhet.
BBC History Club

április 19-én 17.30-kor
Cultiris Galéria – Örkény 100

Áprilisban országszerte Örkény Istvánra emlékezünk. Az irodalmi programok nyitányaként különleges fotókiállítással, soha nem látott felvételekkel készülünk az író 100. születésnapjára.

A kiállítás május 31-ig tekinthető meg.

Örkény István Könyvesbolt
1137 Budapest, Szent István körút 26.
Telefon: 06-1/782-1710, 782-1711
E-mail: orkeny@upcmail.hu
Nyitvatartás: hétköznapokon 10-19 óráig, szombaton 10-14 óráig

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner