ROXAN Szépségszalon

Budapest Portal Roxan Szepsegszalon

“A lelki szépség oly varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy az egyszerű megjelenésével meghódítja a szíveket, és barátokat szerez anélkül, hogy tudná!” (Lev Tolsztoj)

Szépségszalonunk pedig abban segít Önnek, hogy szépségét azok is észrevegyék és csodálják, akik számára a lelki szépség eddig rejtve maradt.
Garantáljuk, hogy mindazok, akik ellátogatnak hozzánk, és szolgáltatásainkat igénybe veszik, elégedetten távoznak és később örömmel térnek majd vissza hozzánk.
A Roxan Szépségszalon célja új színt hozni a szépségszalonok világába. Vidám csapatunk kreativitásával és lelkesedésével igyekszik eleget tenni vendégeink minden kérésének. Elegáns környezetben, és kedvező árakkal valamint folyamatos akciókkal várjuk a város egyik igen forgalmas részén, a Westend City Centertől mindössze 10 percre.

Munkatársaink elhivatottsága és szakmai professzionalizmusa biztosítja, hogy szinte bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, legyen akár szó extrém vagy hagyományos frizuráról, vagy egyedi vagy klasszikus körmökről. Természetesen a különleges kérésekhez elengedhetetlen az előzetes egyeztetés.

Fodrászaink JOICO termékeket és minőségi hajápoló szereket használnak, így gondoskodva arról, hogy Ön csakis a legjobbat kapja.
Ha egy frissítő, vagy lazító masszázsra vágyik, esetleg jól esne egy kis feszültségoldás a stresszes munkanapok során, nyugodtan bízza magát szakértő masszőrünk kezeire. Fogyasztó masszázsunkra pedig még bérletet is válthat igen kedvező áron.
Kozmetikusunk kedvessége és precíz, megbízható munkavégzése valamint ügyessége és sokéves szakmai tapasztalata önmagáért beszél.

Cím: 1132 Budapest, Kresz Géza u. 36.
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 08:00 – 20:00
Telefon: 06-1-270-16-96
E-mail: info@roxansalon.hu
Honlap: www.roxansalon.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner