Testközpont

testkozpont_logo

 Az ideális alakhoz vezető út sokszor fárasztó és talán már azon is elgondolkoztál, hogy feladod a küzdelmet. Ne tedd! Nálunk minden lehetőség adott, hogy ne csak elérd, de meg is tartsd alakod. Életmód- és táplálkozási tanácsadással, a legújabb Hypoxi gépparkkal, infraszaunával és masszázzsal, E-fit edzéssel, testtekercseléssel, kavitációs karcsúsítással és rádiófrekvenciás bőrfiatalítással tesszük lehetővé, hogy elérd álmaid.

Szánj egy kis időt magadra, és hidd el meg lesz az eredménye.

AZ E-FIT TRÉNING
Az elektromos izomstimulációs módszer aktív gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok fejlődését és feszesítését, azaz itt NEM a kozmetikákban alkalmazott fekvő kezelésről van szó! Az elektromos izomstimulációval összhangban, a ruhában egyszerű gimnasztikai és erősítő gyakorlatokat végzünk, így az izomfejlesztés és zsírégetés tízszer hatékonyabb, mintha külön alkalmaznánk a két dolgot. Az E-FIT edzés hatékonyságának lényege és kulcsa a teljes test egyidejű stimulációja. Az összes izomcsoport edzése egyszerre történik, így hatodára rövidül egy átlagos edzésidő. Az edzőtermekben eltöltött hosszú órák során külön-külön gyakorlatokat végzünk minden izomcsoport átmozgatására, ami testtájanként 15-20 perc elfoglaltságot jelent, és egy-egy gyakorlatból meg 3-4 sorozatot, ami 30-40 izom-összehúzódást eredményez. Az E-FIT készüléknél ezzel szemben az összes izomcsoport edzése egy időben történik, és az elektromos impulzusoknak köszönhetően 30-40 micro-összehúzódás történik másodpercenként az összes érintett izomban, és emellett még a végzett alapgyakorlatok is stimulálják a felfokozott állapotban levő izmokat, ami kb. 36000 izom- összehúzódás a teljes testen – mindez 20perc alatt. Az E-FIT gépek lelke a könnyű és erős anyagból készült mellény és sort. Ezek az antibakteriális, könnyen tisztítható és szellőző anyagból készült ruhák hordozzák és tartják helyükön az elektródákat.

RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS
A rádiófrekvencia férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és a narancsbőr eltűntetésére, az arc és a test bőrének feszesítésére, toka, petyhüdt bőr felszámolására.

AZ ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓRÓL
Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik legújabb és leghatékonyabb vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

TESTTEKERCSELÉS
Testtekercseléssel a narancsbőrös részeket és úgy kompletten a legkevésbé szeretett testrészeket (comb, popsi, csipő, derék, felkar) vesszük kezelésbe. Ahhoz hogy ezeket a problémákat szakszerűen tudjuk kezelni, tisztában kell lennünk mi is az a cellulite.

HYPOXI VACONAUT – LAPOS HAS, A LEHETŐ LEGGYORSABBAN, DE HOGYAN?
Mindenki a tökéletes, lapos hasról álmodik. Sajnos a valóság gyakran egészen másként fest: a has és csípő körül kellemetlen zsírpárnák rakódnak le. Rendszeres edzés és számtalan fogyókúra ellenére sem tudunk a problémás területeken fogyást elérni.
Sokan a saját tapasztalatából ismeri a problémát. Ha a hason és csípőn egyszer lerakódtak a zsírpárnák, akkor makacsul tartják magukat. A fittness-stúdióban tett rendszeres látogatások és számtalan diéta ellenére – a jólétről tanúskodó pocak és a csípő zsírraktárai megmaradnak. Az edzés önmagában nem elég!

HYPOXI TRAINER L250
A probléma: a nők 80% szenved a narancsbőrtől.
Ezek a kevéssé esztétikus, a narancs héjának felszínére emlékeztető bőrredők legmakacsabbul a felső combon, és a fenéken jelentkeznek. A narancsbőr elleni harc javarészt eredménytelen, hiszen ez nem csak szövetek közötti vízfelgyülemlést, hanem a bőr alatti szövetben helyenként felhalmozódó zsírlerakódásokat jelent. A narancsbőr elleni küzdelem csak akkor lehet tartósan sikeres, ha ezeket a zsírpárnákat célzottan meg is szüntetjük.
Az edzés és a fogyókúra önmagában kevés.

HYPOXI HD COMFORT – MASSZÁZS
A cél: Tökéletes alak és feszes, bársonyos bőr
Hatékonyan küzdeni a problémás területek kellemetlen zsírpárnái ellen, és egyidejűleg növelni a bőr feszességét, javítani állagát. Sok nő álmodik erről. A HD Comfort segítségével, mely a Hypoxi legújabb fejlesztése, ezt az álmot még egyszerűbben és gyorsabban valósíthatja meg.
A HD Comfort a problémás területek zsírraktárait aktiválja, és a szövetek között, a bőr alatt elhelyezkedő folyadékot is kivezeti. A Hypoxi Training kiegészítéseként, amely a zsírsavakat már kezelés közben elégeti a kívánt testtájon, a HD Comfort feszesíti a bőrt, és egy szemmel is jól látható javulást eredményez a bőr megjelenésében. Így egészítheti ki Ön a Hypoxi Training-et a tökéletes alak elérése érdekében – izzadság nélkül, egészen egyszerűen fekve.

INFRASZAUNA HATÁSAI
Egyrészt égeti a kalóriákat, tehát segíti az embert a fogyásban – nem csak folyadékot, hanem kilókat is veszthet vele -, formálja az alakot, továbbá megszünteti a cellulitiszt (vízből és zsírból összeálló gél-szerű csomók a bőr alatt), azaz a narancsbőrt is. Az infravörös sugárzásnak rendkívül látványos hatása van a bőrre. 30 perc infraszaunázás után akár 600-800 kalóriát is képes elégetni a szervezet anélkül, hogy mozognánk, ugyanis a sugárzó hő 3-szor mélyebbre hat, mint a mindennapi, szimpla szaunáké, tehát jóval hathatósabb. Többszöri használat után átformálja az alakot, a zsírcsoportokat fellazítja, az izomzatot a nyirokfolyadék intenzív keringetésével "átrendezi", ezért fogyókúra szempontjából kiváló.

MASSZÁZS
Svéd frissítő, kondicionáló masszázs
Célja a mozgékonyság, a vitalitás megőrzése, visszanyerése, testtartásbeli problémák javítása, fájdalmak csökkentése, a szervezet sejtjeinek oxigénfelvevő képességének serkentése, öregedési folyamatok lassítása.
Javítja a vérkeringést, élénkít, emellett bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást. Kedvező hatású mozgásszegény életmódot folytató személyek számára.
Stresszoldó, lazító illóolajos masszázs
Ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert. A masszázs kitágítja a bőr kapilláris ereit, ezzel növelve a létfontosságú, sejteket tápláló anyagok felvételét, felgyorsítja az ártalmas méreganyagok eltávolítását.
Kifejezetten ajánlott stresszes életvitelű, feszült vagy szorongó felnőttnek és gyermeknek.

A TRX EGY ÚJFAJTA EDZÉSMÓDSZER
Előnye, hogy mobilis és könnyen szállítható eszköz, így bárhova magunkkal tudjuk vinni, és otthon is hatékonyan használhatjuk.
Lényege, hogy az ember a saját testsúlyát használja az edzés során, így a hatás látványos és gyors! Sokféle gyakorlat végezhető vele, és a változatos munka még inkább meghozza a gyümölcsét. A TRX egyszerre mozgatja meg az egész izomzatot, ami nagyon egészséges, és kevésbé megterhelő az ízületeknek.
A TRX fejleszti az összes izmot, átformálja az egész testet, és növeli az állóképességet. Legelőször rehabilitációkra használták, innen terjedt el.

KAPCSOLAT
Cím:
1136 Budapest, Pannónia utca 33.
Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig: 08:00-20:00
Szombaton: 09:00-17:00
Vasárnap: Zárva
Bejelentkezés: +36 30 524 85 86

www.testkozpont.hu
 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner