Vén Duna étterem

Budapest Portal Venduna Etterem

2014 június 13-án pénteken – családi vállalkozásként – indítottuk el éttermünket a Vén Duna Éttermet.

Filozófiánk, hogy nem egyik pillanatról a másikra szeretnénk meggazdagodni, mi törzsvevőket szeretnénk. ízletes ételeinket neves séfünk, válogatott alapanyagokból készíti.

Menünket: 750,- Ft-ért kínáljuk és a két fogás mellé (minden nap A és B menüből lehet választani) mindig kedveskedünk valami meglepetéssel. Adunk egy barackot, almát, egy szelet dinnyét, meggyet vagy egy szelet zserbót… ez tényleg meglepi 🙂

Olykor a választás is nehéz A és B menü között, mert mindkét fogás étvágygerjesztő, különleges és mégis magyarosan ízletes. Egy könnyű nyári gyümölcsleves és kiadós második vagy egy tartalmasabb húsos, zöldséges leves és másodikként különleges tészta vagy pl. egy Dubarry csirke.

Nálunk a kiszolgálás is elsőosztályú. Gyorsak vagyunk, figyelünk a vendégeinkre és a különleges kéréseknek is igyekszünk eleget tenni.

Az ebéd mindig nagyon finom, de vacsoramenü is választható. A' la carte étlapunk, neves boraink és kihagyhatatlan desszertjeink is vannak. Egyszerűen tévedhetetlen választás, ha kellemes környezetben jó áron, jót szeretne enni.

Nyitvatartásunk: Hétfőtől – Vasárnapig 12.00 – 23.00

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner