A cipő (is) teszi az embert

cipo_ninja_webaruhaz

A barlangrajzok szerint már az őskorban is hordtak állati bőrből készült lábbeliket. Akkortályt még kizárólag funkciója volt a láb  "becsomagolásának" . "Ötzi" a jégember szénával bélelt mokaszint hordott, míg kr.e. 3000 körül az egyiptomiak előálltak a szandállal. A középkorban találkozhattunk először a hegyes, előre csúcsosodó orral, mely már a viselő társadalmi pozicióját képviselte. A XVII. században figyelhettünk fel a magas sarokra először. A XIX. századra, az ipari fejlődés hatására a cipő tömegtermékké vált.

Manapság  olyannyira csúcstechnológia lett a cipőtervezés és gyártás, hogy szinte már transzhumánoknak érezhetjük magunkat egy egy technikailag maximálisan kifejlesztett sportcipőben. Oly mértékben segíti mozgásunkat, hatással van teljesítményünkre, hogy lassan új nevet kell adnunk ennek a kategóriának, eszköznek.

No és persze ott vannak a szintén méregdrága ékszer kategóriába sorolható lábra helyezhető műalkotások, amelyek gyakran nem könnyítik meg a járást  (itt főleg a nőkre gondolok),  inkább pózolni lehet bennük, vagy egy elegáns autóból kiszállni és betipegni a partyra.

Mi a "CIPŐNINJA"- nál, igyekszünk kialakítani azt a választékot, mely halad a korral (a legjobb márkák legújabb modelljei) és megfizethető (rengeteg akciós termék közül is válogathatsz).

Vásárolhatsz gondosan megtervezett, abszolút minőségi, szinte kézi gyártású magyar termékeket. Ez a SAN CRISPINO (férfi cipők és a híres magyar papucsmárka utódjának formájában).

Találsz nálunk különleges, egyedi női cipőket egyenesen Spanyolországból, járást segítő, domború talpú cipőket és szandálokat gyermek és felnőtt méretben.

Óriási választék van stoplis focicipőből.

Nem utolsó sorban új színfolt választékunkban, szintén magyar márka, a LUJOY, mely roppant praktikus, saját ízlés szerint kombinálható, összeszerelhető női táskákat jelent.

Maradt még kétséged, hogy ellátogass webáruházunkba?

Ez az a shop, ahol virtuálisan is tudunk tárt karokkal várni.

Oldalunk elérhetősége: www.cipo.ninja

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner