Esküvő kiállítás és Vásár Budapest Kongresszusi Központ 2016

eskuvo-kiallitas

Az Esküvő Kiállítás és Vásár, 2016. január 16-17. között került megrendezésre a Budapest Kongresszusi Központban (Bp. XII., Jagelló út 1–3.) A Kongresszusi Központ a minőségi hátteret biztosítja ahhoz, hogy a kiállítók és a vásárlók kellemes körülmények között találkozzanak, és jó kapcsolat épüljön ki közöttük.

A Viktória Esküvői Ruhaszalon tulajdonosa Juhászné Viski Beáta 23 éve részt vesz az Esküvő Kiállításon, a Viski Család az alapítók között volt. Nagy európai ruhacégek kizárólagos forgalmazója. Több mint 180 féle ruha egy helyen. Fantasztikus ruhakölteményei a legmagasabb igényeket is kielégítik. Első osztályú ruhák. Márkavédett termékek. Kifogástalan minőség

St. Patrick, -Harden, -Hali,-Haller,- Haring, kollekciók legsikeresebb darabjai közül választható ki az álomszép menyasszonyi ruha. Stílus – és trend – tanácsadással is segítenek a nagy napot emlékezetesebbé tenni. Több mint jó tanács amivel szolgálnak  a ruha kiválasztásakor a hozzá illő make up, és ékszer viselet összeállításával.

 

Tíz éve saját varrodájukban egyedi esküvői ruhákat terveznek és készítenek nagy sikerrel. Nem véletlenül lett a mottójuk: SZÁMUNKRA NINCS LEHETETLEN.A Viski család több mint 80 éve a Menyasszonyok szolgálatában országszerte.

A legrégebbi fátyol és fejdísz készítő cég. Minden, ami esküvői ruhához szükséges, rendelkezésre áll. Különleges Koszorúslány ruhák, Kisgyermek ruhák, Menyecske ruhák, Estélyi ruhák nagy választéka.

A Viktória Esküvői Ruhaszalon és a Glória Szalon kollekciói könnyed eleganciájuk miatt kedveltek. Az Esküvő kiállítás és Vásáron a Budapest Kongresszusi Központban mindkét Szalon által bemutatott leggyönyörűbb 2016-os menyasszonyi ruha modellek megtekinthetők és megvásárolhatók.

A Viktória Esküvői Ruhaszalon titka a szlogenben rejlik:

 

– CSÚCS MINŐSÉG, KORREKT ÁRAK-

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner