Fekete kaviár avagy fekete arany

kaviár_fekete arany_a-biobolt2

A drága fekete apró gyöngyszemeket vágykeltő hatásúkról ismerik és használják. Elegáns partikon pezsgővel fogyasztják ezt az afrodiziákumot. Ma már ismerik bőrregeneráló és sejtmegújító hatását is, ezért legmagasabb kategóriájú prémium kozkumetikumokba teszik.

Hírességek hajukra, testükre luxus pakolásként  teszik, mint például Monica Belucci, Catherine Zeta-Jones, Kate Moss, Angelina Jolie vagy Mick Jagger. A kaviár életenergiáját legelőször több, mint 150 éve használta Erzsébet osztrák császárné, Sisi szépség pakolás formájában. A kozmetikai nagyipar kaviáros szépségápoló készítményekbe rejti ezt a hatóerőt.

A fiatalság elixíre

A bőr biológiai öregedése ellen bevetett kaviár jelenleg az egyik legnépszerűbb és ugyanakkor a legdrágább természetes kozmetikai hatóanyag. A bőr sejtjeit megújulásra készteti és főleg a 35 év feletti korosztálynál hoz látványos eredményeket. Ekkor az ösztrogén és a progeszteron női hormonok termelése, szárazabbá, érzékenyebbé, vékonyabbá teszi a bőrt. Lassíthatjuk ezt proteinek, aminosavak és nyomelemek pótlásával, amilyen ez a tenger mélyéről származó fehérje-forrás is.

Forrás: divany.hu

 

fekete kaviár a kozmetikában_a-biobolt.hu_budapest-portal

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner