. . t a v a s z i l l a t . . . Új kollekció a Kamorkánál!

kamorka_uj kollekcio_budapest-portal

A 2016-os tavasz-nyári kollekciót a virágszirmok formái inspirálták. A textil rétegek játékával megannyi virágszirom elevenedik meg, előtűnik a tulipán, a harangvirág és a szellőrózsa… Szinte érezhető a tavasz illata.

 

A részletgazdag formavilág, átlapolós, karakteres megoldásokkal kapcsolódik a szirmok inspirálta hangulathoz, melyet az apró bogár motívumok tesznek igazán játékossá a fiúk számára. A kollekció 116-158-as méretben kínál jól variálható, finom tavasz-nyári darabokat a gyermekeknek. A kínálatot tovább gazdagítják női modellek, melyek légies, könnyed darabok. A virágszirmok bensőséges összefonódásából pedig egy újszülött, illetve szoptatós ruhákból álló kapszulakollekció jött létre. A Kamorka egyik védjegyévé vált a kézi kötés, mint különleges érték, így ismét számos izgalmas, élettel teli felület ölt formát. A kollekciót, kézzel hímzett motívumok fűszerezik meg, ezzel is érzékeltetve a kézimunkában rejlő megismételhetetlenséget.

 

A kollekció fotózása kapcsán két kivételes márkával született együttműködés. A Marbushka  játékmanufaktúra Emma babája is Kamorka ruhába bújt. Emma arca kézzel festett, mely épp olyan szeretettel készült, akár a ruhákon megjelenő kézi hímzések. Minden szettet a Palmairas de Menorca tradicionálisan, kézzel készített bőr szandáljai egészítenek ki.

 

Új kollekciónkat megtalálják a Kamorka Organikus Gyermekruha Üzletünkben!

 

Címünk: 1137 Budapest, Pozsonyi út 20.

Nyitva tartás: Hétfő-szombat: 10.00-19.00

Web: www.kamorka.hu

Webshop: www.kamorka.hu/webshop

Lookbook: www.kamorka.hu/hu/lookbook/ss16

Email: kamorka@kamorka.hu

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner