Viktória esküvői ruhák a Körömhajón

koromhajo-IMG_6271
A Viktoria Esküvői Ruhaszalon külön Jákob Zoltán meghívására kapott lehetőséget arra, hogy  a szalon menyasszonyi ruháit viselő modelljei mutathassák be a Crystal Nails remekműveit a Körömhajón. A vendégeket a Fricska Táncegyüttes nem mindennapi műsora szórakoztatta. Mintegy ezer ember gyönyörködhetett a CrystalNails köröm és műköröm fantáziáiban a Viktória Szalon divatbemutatójával egybekötött  egész napos rendezvényen a Dunán. Az esküvői ruhákat bemutató hölgyek körmei a ruhájuk stílusát, trendjét követték. Csipke hatás az új Lace gel csipke zselével, üvegmozaik rózsák ChroMe CrystaLac –okkal készültek.
 
Az esküvő jegyében Spanyolország  valamint Párizs legújabb trendjét követő, álomszép ruhák kerültek bemutatásra. Természetesen az új esküvői ruha kínálatából a Körömhajón ízelítőt láthattak az érdeklődők. A pompás kollekció megtekintésére érdemes ellátogatni a  Viktoria Szalonba, ahol sok-sok új ruha és kedvezmények is várják a menyasszonyokat. Az új modellek egyedi igényeket is kielégítenek. 
 
A színpompás köröm és esküvői ruha bemutató számára az Európa és a Zsófia rendezvényhajók  kiváló helyszínnek bizonyultak. A nagysikerű esemény már nem először került megrendezésre a Viktoria Esküvői Ruhaszalon elegáns modelljeinek  figyelemre méltó közreműködésével.
 
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner