A High Care őszi arckezelési ajánlata: hidratáló, bőrrregeneráló kezelések

HighCare Szalon_budapest-portal1

A High Care őszi arckezelési ajánlata: hidratáló, bőrrregeneráló kezelések

 

Plasztika helyett vákuummasszázs

A High Care® szakemberei az évezredek óta ismert köpölyözési technikát fejlesztették tovább orvosi és kozmetikai szempontok alapján. Így szóletett meg az SPM vákuummasszázs, mely az arc-és testkezelésekben egy örök klasszikusnak számít. Az eljárás lényege, hogy üvegpisztolyok segítségével és speciális masszázsmozdulatokkal segítik elszállítani a méreganyagokat melyek a bőr petyhüdtségét, a ráncokat, a pattanásokat okozzák.

Szuper finom, szuper feszes

A szeptemberi bőrregeneráló kezelések közül az egyik legjobb kezelésük az SPM vákuummasszázs gyümölcssavas maszkkal, algapakolással, melyben a High Care® legújabb hatóanyagai kaptak fontos szerepet. A több lépcsős kezelés itt is alapos tisztítással kezdődik. A lágy peelingezést követi az SPM vákuummasszázs az értékes kollagén tartalmú zselékkel, majd a legújabb bőrfiatalító, enyhén hámlasztó Charming maszk és az algás oxigénpakolás teszi fel a koronát a másfél órás kezelésre.  Garantált eredmény, csúcs kényeztetés, amit kapunk.

High Care Szalon_budapest-portal

Milyen problémákra ajánlják a vákuumot?

– Az arc és test bőrének feszesítésére

– A szem alatti duzzanatokra, sötét karikákra

– Ráncokra, striákra, hegekre

– Zsírpárnák kezelésére

– Pattanásos, mitesszeres bőr kezelésére.

 

Szépség, fiatalság, egészség = Oxigén

Szeptemberben sok nőnek okoznak gondot a bőrön megjelenő barna foltok, kitágult pórusok, mitesszerek és pattanások. A bőr „fáradttá”, vékonnyá válik, megereszkedik és a helyzetet csak tovább rontja a közelgő hűvösebb idő, a zárt térben tartózkodás.

High Care Szalon_budapest-portal

Tengerparti levegő a búra alatt

A High Care® Cosmetics szalonjaiban egyedülálló, természetes energiával dúsított levegővel kezelik a bőrproblémákat, a lassítják bőr öregedését. Szeptemberben mindenki számára elérhető és ajánlott ez a módszer.  Az ionizált oxigén hatására feszesebbé, hidratáltabbá válik bőrünk, csökkennek a ráncok, sokak szerint éveket fiatalodhatunk.

 

Az ősz sztárja: Bőrfiatalítás oxigénterápiával

A kezelés ajánlott azoknak, akik

– egészséges, hibátlan bőrképre vágynak,

– bőrük nedvességraktárát szeretnék feltölteni az őszi időszakra,

– változókori bőröregedési problémákkal küzdenek
(pl. a bőr megereszkedése felgyorsul)

– úgy érzik, hogy jóval nagyobb stressz hatás éri bőrüket nap, mint nap,

– a külső szépség mellett fontosnak tartják immunrendszerül megerősítését.

High Care Szalon_budapest-portal

A kezelést alapos bőrtisztítás előzi meg, a pórusok tisztává válnak, készek a sok-sok értékes hatóanyag befogadására.
Az oxigén-búra alá egy speciális kontakt gélt (Elektrolit-gél) alkalmaznak, amely azonnal serkenti a vérkeringést, és a benne lévő ásványi anyagoknak, nyomelemeknek köszönhetően javul a bőr anyagcseréje. Majd jöhet a 30 perces pihenés a különleges „oxigénsátor” alatt. Az oxigénes bőrfiatalítást arc-és dekoltázsmasszázs követi, melyet finom hidratáló, vitaminos krémekkel végeznek. A kezelési sort egy speciális algás oxigén pakolás zárja, amely kellemesen nyugtat és a masszázshoz használt hatóanyagokat maradéktalanul „bepréseli” a bőrbe.  A másfél órás kényeztetés, bőrfiatalítás után úgy érezzük, – és a tükörben is látjuk – hogy valóban éveket fiatalodtunk!

 

Várják Önt is a High Care Szalonok! Üzletlista: www.highcare.hu

 

High Care Szalon_budapest-portal

 

 

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner