Kozmetikai kezelések amikor már kevesebb a nap

Salon Mademoiselle Van_budapest-portal_cikk_kep3

Azt sokan tudják, hogy a legjobb "ősorvosság" a bőrnek a napfény, viszont azt már kevesen, hogy bizonyos kezeléseknek akkor jön el az ideje, amikor már kevesebb a napfény. Így ősszel vagy éppen a téli időszakban ideális a bőrmegújító kezelések elvégzése.

A nyári napfénynek vannak olyan negatív hatásai is bizonyos bőrtípusoknál, amelyek hozzájárulnak a bőr hámrétegének megvastagodásához. Az UV sugarak hatására a bőr elveszíti rugalmasságát, mélyülnek a ráncok, elzáródnak a pórusok, illetve az arra érzékeny bőrön pigmentfoltok is kialakulhatnak, melyek nehezen tűnnek el. Salon Mademoiselle Van Budapest-portal_mikrodermabráziós kezelés

Bár a hámréteg egy része magától is folyamatosan cserélődik, a kozmetológia már régóta ismer és alkalmaz különböző hámlasztó módszereket, melyek megkönnyítik ezt a természetes folyamatot.

Az orvosi gyémánt mikrodermabrázió például kizárólag tavasszal és ősszel végezhető, tekintettel arra, hogy a bőr a felső hámréteg lehámlasztásával átmenetileg elveszíti a védekezőképességét és az erős napsütés nem tenne jót bőrünknek.Viszont ősszel ez az eljárás klinikailag is igazolt eredményeket mutat a napsütés által károsodott bőr regenerálásában.Azt is említenünk kell, hogy roppant látványos eredményessége mellett vendégeink szerint ez az eljárás kellemes, ahogy az apró steril mikrogyémántok mechanikusan lecsiszolják az adott bőrterületet. Salon Mademoiselle Van Budapest-portal_mikrodermabráziós kezelés

A DermaRoller kezelés, egy mikrotűs terápia, amely szintén akkor alkalmazható, amikor már nem erős a napsütés. Ez a bőrmegújító eljárás azért hatékony, mert a bőr saját kollagén termelését aktiválja. Ahogy a mikrotűk a bőrbehatolnak, az agy természetes növekedési faktorokat generál, és a környező szövetekben beindul a kollagén fehérjeszintézis. A regenerálódott kollagén nagyobb tartást és feszességet ad a bőrnek, jó hatással van ezért a mélyrétegi és a felszíni ráncokra egyaránt.

Szeretettel várunk mindenkit, bőrmegújító kezeléseinkkel a Csanády utcában, egzotikus kikapcsolódást nyújtó csendes kozmetikánkban.

szerző: partnerünk a Salon Mademoiselle Van – vietnámi masszázs és kozmetikai szalon

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner