Milyen öltözködési trendet kövessek az üzleti életben?

new_beauty_budapestportal6

A divat és öltözék kultúránk egységes nyelve, ami egyéniségünkről árulkodik, mondandónkat hangsúlyozza, összegezve: a benyomáskeltés legfontosabb eszköze. 

Az egyéniséghez igazodó öltözködés kialakítása 15 éve szakmai hitvallásom – mondja Frank Patrícia, melyet mind televíziós produkciókban, mind személyi stílustanácsadásaim, tréningek során követtem és megvalósítottam.

Az RTL klub es a Hír tv vezető stylistjaként tapasztaltam meg mennyit jelent, ha tökéletes az outfit, a külalak, a teljesítmény és az önbizalom terén. 

Feladatom és felelősségem a műsorvezetők kifogástalan képernyőképes megjelenése volt (részletesebben a NewBeauty weboldalán  alatt).

A Corvin pláza személyi stylist szolgáltatásának keretein belül alkalmam van nap, mint nap civileknek is segítséget nyújtani a személyiségüknek megfelelő harmonikus öltözék kialakításában. Sminkes és fodrász kollégákkal megjelenés tréningeket is tartunk nagy cégek, de akár magánszemélyek számára is.

A személyi stílustanácsadás segítő szakma, ami azonnali visszajelzést ad. Klienseim öröme, az enyém is. 

Feltett szándékom, hogy minél többen vehessék igénybe ezt a szolgáltatást, ezáltal sok pénzt, energiát, és időt spóroljanak meg, és elégedetten távozzanak.

Igen, pénzt is, hiszen ha végiggondoljuk, hogy sokaknak temérdek ruha áll a szekrényükbe úgy, hogy nem hordják azokat, és nem kevés pénzt költöttek el ezekre a darabokra – nagy meglepetésben lehet részünk. Sokan nem is tudjak mennyi és mennyi arcuk, színük van, ebben szeretnék segítséget nyújtani.

Munkám eredményeként szeretnék elégedett, magabiztos embereket látni, és élményt adni. 

Life Coach végzettséggel is rendelkezem, ezáltal közel áll hozzám a pszichológia, ami elengedhetetlen része a közös hang megtalálásának, illetve a segítség hatékonyságának.

A New Beauty széleskörű szolgáltatásait nagyszerűen egészíti ki az a szakmai tudás, amelyet a vendégek szolgálatába állítok, hogy a mindennapjaikban kellemes megjelenésűek mégis trendy-k legyenek, hogy belső értékeik az öltözködésükben is kifejezésre jussanak.

Emellett rendszeresen készítek kampányfotózásokat, tartok stílustréningeket. Felkészült, profi csapatommal – öltöztetők, sminkesek, fodrászok, fotósok – nagyobb munkákra is tudunk vállalkozni. 

New Beauty Orvos Esztétikai Központ

1137 Budapest

XIII. kerület, Radnóti utca 9. I/4. 14-es kapucsengő 

Bejelentkezés: +36 30 44 77 826

 

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner