Narancsbőr? Minek!

2_cikkhez-1foto

A cellulit sok minden, de nem jó barátunk, az egészen biztos. Sajnos, ez a probléma a combon, a lábon, de akár a hason is “felütheti a fejét”. Cellulit tulajdonképpen felfúvódott zsírsejt a bőr alatti kötőszövetben, ahol salakanyagok, anyagcsere végtermékek tárolódnak. Őket a nyirokkeringés szállítja, aminek besegíthetünk rendesen, ha akarunk és nem törődünk bele, hogy göcsörtösek a combjaink.

high-care kozmetika_narancsbőr_budapest-portal

A Differenciált Cellulit Terápia nyújtja a legfontosabb segítséget, ami a kötőszövet erősítése, a nyirokáramlás fokozása, a zsírsejtek csökkentése egy időben. Igazán profi módszer, nem csak egy krém, amitől két kenés után várjuk a csodát. A cél a következő: a szervezet salaktalanítása, zsírlebontás, bőr- és kötőszövet feszesítés. Magyarán: nagy erejű „karfioltalanítás”, hisz a narancsbőrös felület sajnos sokszor erre a zöldségre hasonlít leginkább. Ennek a terápiának a fő alapkövet a Body Wrapping, amit a High-Care Centerekben végeznek. Aki járatos amerikai kozmetikai szalonokban, az biztos tudja, mi is ez, hisz a módszert az USA-ban nagy szeretettel alkalmazzák.

High-care kozmetika_narancsbőr_budapest-portal

Tekercselés a lényege és kompresszió a társa, tehát együtt fejt ki kedvező hatást a két dolog. A krém, amivel bekenik az embert, finom, fahéjas illatú és utána jön a “nyomás”. Nincs kellemetlen érzés, csak távozó felesleges anyagok. Már néhány alkalom után bámulatosan széppé válik a bőr felszíne. Igaz, nekünk is tennünk kell hozzá, mert az még nem elég, ha a profi szakemberekkel a High Care Centerekben megdolgoztatjuk magunkat. Nekünk is figyelnünk kell, hogy minimum 2-3 liter vizet igyunk egy nap és ne kolbászokat és csokikat faljunk, hanem zöldségeket, gyümölcsöket inkább. Egy biztos, aki már járt High Care Centerben narancsbőrt eltüntetni, nem megy azután máshová…

 

Keretbe, vagy alá színezett háttérrel:

 

Még ma jelentkezzen  be a High Care Centerbe /link: http://www.highcarekozmetika.hu/

A „budapest-portál” olvasói ingyenes állapotfelmérésben részesülnek!

High Care Center – Budapest, XIII. kerület, Tutaj u. 3-5.

Telefon: +36 1 3310 149,  +36 20 360 6775

E-mail: info@highcarekozmetika.hu

High-care kozmetika_narancsbőr_budapest-portal

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner