Oxigénnel az egészségért és a szépségért

High Care_iono_budapest-portal9

 

Amikor a Columbia Egyetem tudósai azt kutatták, hogy a világ tehetősebb polgárai miért utaznak a téli hónapokban a napsütötte tengerpartra, megállapították, hogy az ottani levegő fokozza az endorfin hormon növekedését, amellyel egyenes arányban csökken a depresszió. Hatására a bőr feszesebb, a haj erősebb, a köröm fényesebb lesz, sőt még a testsúly is koplalás nélkül csökken.  A titok nyitja a levegő rendkívül magas – 40-50 %-os – negatívan ionizált oxigéntartalmában rejlik.

 

Amit már sokan megtapasztaltunk: otthon fáradtnak érzi magát és kimerültnek, már csak egyetlen szabadnap a tengerparton vagy a hegyekben elegendő ahhoz, hogy Ön szó szerint „kivirágozzon”. Mindez egy apróságon múlik: ott a szervezet jobban el van látva nagy értékű oxigénnel. Az oxigén élet-és szépség elixír, egyben a sejteknek energiát szállít, amelyre szükségük van az anyagcsere funkciók ellátásához – mint ahogy egészen egyszerűen egy sztereo berendezés is csak akkor működik, ha bedugjuk a konnektorba.

high-care kozmetika_oxigénion-terápia_budapest-portal

 

A szervezet válaszol

A probléma azonban az, hogy a legtöbb ember az egész napot zárt helyiségben tölti, és amikor kimennek, az általuk felvehető oxigén-energia nagyon korlátozott. Az oxigénhiány következménye a szervezetre nem túl rózsás: egy ideig szervezetünk igyekszik kompenzálni az egészséges, tiszta levegő hiányát, később azonban már megérkeznek az első tünetek: a bőrsejtek lassabban osztódnak, a bőr elszürkül és gyorsabban ráncosodik, az anyagcsere lelassul, a depózsírok nem égnek el, a salakanyagok összegyűlnek, az agy vérellátása nem kielégítő, a koncentráció csökken … hogy csak néhányat említsünk.

Hogy milyen pozitívan reagál a szervezet ezzel szemben a megváltozott levegő szituációra a szabadság alatt, azt azonnal észrevehetjük, és még hetek múlva is látható, hogy a haj és a köröm az optimális oxigénkörülmények között egyszerűen gyorsabban nő.

high-care kozmetika_oxigénion-terápia_budapest-portal

 

Van egy lehetőség a pótlásra

Ami fontos, hogy oxigén és oxigén nem ugyanaz. A döntő a szervezet számára való felhasználhatósága, és ez a negatív töltésű ionok számától függ. A szél és víz játéka, a levegőrétegek súrlódása, mindez a levegőt energiával tölti fel, amelyet a szervezet azonnal képes felvenni. A környezetszennyezés és az elektroszmog ezzel szemben „elrabolja” a levegőt – ezt az étékes energiát.

 

Az IONO-HOME készülék a levegő oxigén ionjait több milliószorosára növeli, negatív töltéssel látja el – ionizálja. Ezáltal a belélegzett levegő oxigénje maximális mértékben rendelkezik azzal az energiával, amire a sejtjeinknek szükségük van, újra élővé válnak. Ugyanakkor – mialatt átáramlik a készüléken – a levegő egy olyan szűrőrendszeren halad keresztül, amely teljesen megszűri a mechanikai szennyeződésektől, baktériumoktól, gombáktól, pollentől, így orvosilag teljesen steril levegőt tudunk belélegezni. 

 

Tengerpart a nappaliban

Hétköznapjainkban is tengerparti levegőt varázsolhatunk otthonunkba a HIGH-CARE IONO HOME készülékével, amely azért egyedülálló, mert a gyenge energiaszintű, városi vagy elektromos szmoggal szennyezett levegőt megszűri és energetizálja, azaz negatív ionokkal tölti fel. 

A körülbelül huszonöt centiméter nagyságú készülék alig fogyaszt áramot, mozgó alkatrészt nem tartalmaz, így a hosszú használhatósága garantált. Az egész család – gyermekektől a nagyszülőig – élvezheti a szennyeződésmentes, teljesen normális levegőt, ami kétségtelenül extra minőségű, éltető hatása azonnal érezhető.

           

high-care kozmetika_oxigénion-terápia_budapest-portal

 

Feltűnő, meglepően gyors eredmények:

"Az aktív oxigén erejét sikeresen alkalmazzák az orvostudomány számos területén, pl. a szív-és érrendszeri problémák esetén, fiataloknál a stressz által kiváltott tünetek megszüntetésében, általános egészségi állapot javulásában.

Megakadályozhatja többek között a szív-és agyi infarktust, a vérkeringési zavarok és az angina pectoris rohamok pedig enyhíthetők, sőt egyes esetekben gyógyíthatók is. Hatására kitágulnak a véredények, így a vérellátás jelentősen javul a teljes test területén. Az oxigénion-terápia egy igen jelentős segédeszköznek bizonyult a rák kezelésében, illetve az áttétek kialakulásának megakadályozásában. Szabályozó hatást gyakorol az emberi szervezetre, erősíti az immunrendszert, a tápanyagok jobb elégetését szolgája, így javítja a sejtfunkciókat."

 

/Szakirodalom:  Dr. Rudolf Weyergans,  Paul Mohl: Oxigénterápiák/

További információ: www.highcareexkluziv.com, www.oxigenion.hu

High Care Cosmetics Kft. Telefon: 46/555-215, 20/362-9487,                                                    

info@high-care.hu, www.highcare.hu

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner