tb-wall-black-background

Black

Borászjó

Itt van az ősz, itt van újra…

Az InfiniTeam Kft. őszi, tematikus csapatépítő ajánlata, most kedvezményes áron érhető el!

Kattintson a részletekért!  

irokboltja_1

Ünnepi Könyvhét Megnyitó az Irók Boltjában

AZ ÜNNEPI KÖNYVHÉT ÜNNEPÉLYES MEGNYITÓJA
2016. június 9. csütörtök, 17 óra

Megnyitja: Simonffy Márta, Terézváros alpolgármestere és Németh Gábor, író   

2016. június 10-11-12. péntek-szombat-vasárnap
ÜNNEPI KÖNYVHETI DEDIKÁLÁSOK A LISZT FERENC TÉREN

 

uber_taxi_budapest-portal

Ezermilliárd forintnyi tőkét fektetnek az Uberbe

Az Uber az eddig legnagyobb befektetését szerezte meg, és ekkora készpénztartalékkal még könnyebb lesz diktálni a trendeket a személyszállítás piacán. A szaúd-arábiai Public Investment Fund (PIF) nevű alap 3,5 miliárd dollárral, azaz nagyjából  980 milliárd forintnyi tőkével gazdagította az Ubert.

csillagköd

A világegyetem 10 nagy rejtélye

Hogy teljesen megértsük a minket körülvevő univerzumot, fárasztó feladatnak tűnik. Bár sok kérdésre választ találtunk már – miért esik le az alma a fáról? hogyan keringenek a bolygók a Nap körül? miért látjuk kéknek az eget? – mégis ahhoz, hogy megismerjük a világegyetem összes titkát, garantáltan számtalan kihívással, eddig soha nem ismert problémával kell szembenéznünk, amelyhez hegynyi találékonyságra van szükségünk. Sok fizikus próbált már megbirkózni számtalan talánnyal, mégis, az alábbiakban tíz olyan kérdéssel találkozhatsz, amely a legnagyobb, valaha élt koponyákon is kifogott.

5 újítás, mely öt éven belül megváltoztatja a világot

Az IBM közzétette 5in5, azaz Öt az Ötben jelentését (2013.dec.-ben), azokról az innovációkról, melyek a követező öt évben megváltoztathatják életünket. Az akkori lista olyan fejlesztéseket sorol fel, melyek új irányt szabhatnak a jövő számítástechnikájának.

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner