tb-wall-blue-background

Blue

Kamorka_43

Új őszi-téli kollekció a Kamorkánál . . Az északi tengerek hangjai . .

  A 2016/17-es őszi-téli kollekciót az Észak-Atlanti-óceán tengerpartjai és az ott élő bálnák varázslatos világa inspirálta. A tenger zöld és kék árnyalatai, valamint a parti sziklák, kavicsok szürkés színei is az északi hangulatot elevenítik meg. A halászok öltözékét idézik a strapabíró, méhviasszal impregnált vízlepergető anyagok, melyek praktikus viseletet nyújtanak a hideg időben, a puha, bundás …

Új őszi-téli kollekció a Kamorkánál . . Az északi tengerek hangjai . . Read More »

Gregersen Art Point Szabadegyetem

Október 10-től útjára indítjuk a Gregersen Art Point Szabadegyetemét. Első előadónk Andrássy Dorottya művészettörténész, aki a Bakáts – téri templom kincseit mutatja be az érdeklődőknek. 

High Care_iono_budapest-portal9

Oxigénnel az egészségért és a szépségért

A tengerparti levegő fokozza az endorfin hormon növekedését, amellyel egyenes arányban csökken a depresszió, hatására a bőr feszesebb, a haj erősebb, sőt még a testsúly is koplalás nélkül csökken.  A titok nyitja a levegő rendkívül magas 40-50 %-os negatívan ionizált oxigéntartalmában rejlik.

malbec_fantastico

“Ízleld” meg Argentínát!

Kóstold meg velünk a Fantastico Malbec 2010-es évjáratát. Ez a csodálatos nedű a Haraszthy Pincészet jóvoltából, mégpedig az egyik testvérpincészetüktől, egyenesen Dél-Amerikából érkezett!

fortuna hajo_grillterasz_budapest-portal1

Megnyílt a grillterasz a Fortuna Hajón

Kövessétek az EB-mérkőzéseket az újjá épített grillteraszunkon! A Fortunahajó grillterasza a nektek való hely, ahol 6 darab TV-n is figyelmemmel kísérhetitek a futball Európa Bajnokság mérkőzéseit.

3_cikkhez-1foto

Űrtechnika a szépségért és a karcsúcságért!

Az űrtechnológia már a földön van, mi több, a szépségünk szolgálatába is állíthatjuk. A világűr súlytalanságában ugyanis nincs gravitáció, ezért fejlesztették ki ezt a csövet, ami segít az asztronautáknak, illetve a szívüknek pumpálja a vért.

knight rider

Beszélnek a jövő autói

Ha az autók közötti kommunikációról hallunk, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy valami olyasmiről van szó, ami csak a távoli jövőben lehetséges, a sofőr nélküli járművek világában. A vehicle to vehicle (V2V), magyarul a járművek közötti kommunikáció azonban létezik, és óriási innovációt ígér a közlekedésben. Hogyan beszélgetnek az autók, és miért lesz ez jó a közlekedőknek?

vietnami__masszazs_kozmetika_budapest_2

Kozmetikai kezelések amikor már kevesebb a nap

Az orvosi kristály mikrodermabrázió például kizárólag tavasszal és ősszel végezhető, tekintettel arra, hogy a bőr a felső hámréteg lehámlasztásával átmenetileg elveszíti a védekezőképességét és az erős napsütés nem tenne jót bőrünknek.Viszont ősszel ez az eljárás klinikailag is igazolt eredményeket mutat a napsütés által károsodott bőr regenerálásában

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner