Tesla üzenete a ma emberének

Nikola Tesla vagyok és ez az én üzenetem a ma emberének

Tudnotok kell, hogy a Föld egyfajta elektromos áramban úszik. A Föld belső rétege jóval sűrűbb a külső rétegekhez képest, így a Föld forgása miatt súrlódás alakul ki, amely végtelen mennyiségű elektromos potenciált hoz létre.

Ez az energia a mágneses északi és déli póluson át csapódik le és egy elektromos burkot hoz létre a Föld körül. Úgy veszi körül a Földet mint narancsot a narancshéj. Végtelen mennyiségű elektromos áramban úsztok, úgy mint a halak a vízben… Ez az energia egy bárhonnan elérhető, végtelen erőforrás, nincs mennyiségi határa az elektromosságnak, amely előállítható. Ez az erőforrás a SZABAD ENERGIA, amelynek alkotórészei a TACHIONOK.

Képzeljétek el, hogy minden, amihez elektromosság kell, ebből a forrásból táplálkozik. Képzeljétek el, az ingyen, tiszta, szabadon felhasználható, végtelen mennyiségű energiát!

"Az Univerzum a váltóáramok egyfajta harmonikus és nyugodt szimfóniája, amit sokféle oktávon játszanak. Feltárni az elektromos rezgések teljes spektrumát, közelebb visz megérteni a kozmikus szimfóniát"

" Semmi nem létezik a Világegyetemben, aminek nincs harmónikus rezgése"  

MINDEN ENERGIA, SŐT AZ ÉLET MAGA AZ ENERGIA!

Mit kezdhetünk még tehát a szabad energiával? Tudtad hogy az ember, mint minden élő organizmus, alapvetően elektromágneses szerveződésű? Minden fiziológiai vagy kémiai folyamat a testünkben, ezen elektromágneses tulajdonság működésétől függ.

Nikola TeslaMinden egyes sejtünk egy elektromágneses egységként képzelhető el, amely energiát ad le és vesz fel. Így rezgés keletkezik, amely az ember körül energiamezőt hoz létre. A megfelelő energetikai mező létfontosságú, hiszen elektromos impulzusok által az elektromágneses tér váltja ki, és szabályozza sok milliárd sejtünk kémiai folyamatait. A szívet a színusz csomó elektromos impulzusai késztetik dobogásra. Az idegrendszer sejtjei alektromos ingereket küldenek az agy felé, így irányíták az érzékelést. Az agy sejtjei szintén elektromos összeköttetésben állnak egymással. Az elektromos inger a szinaptikus pályán sejtről sejtre halad, míg végül elér rendeltetési helyére. Így irányítja az agy az érzékelést, az érzelmeket, a memóriát, sejtjeink milliárdjainak működését. Az emberi biológiai frekvencia, azaz az agy által kibocsátott hullámok rezgésszintje, egy spektrumban mozog a szabad energia frekvenciájával. 

Mihez is kezdhetünk még tehát a szabad energiával?

Képzelj el egy eszközt, amely adóvevőként és átvivőként működik, így tisztítja meg és tölti fel, az univerzum szabad energiájával, – az életerővel, és testi-lelki harmóniával az embert, az állatokat, a növényeket, a vizet, táplálékunkat és levegőt … Ez az eszköz a LILA ENERGIALEMEZ és MEDÁL. A jelenlévő anyag atomi szerkezetét, megváltoztattam, lehetővé téve ezzel az alumínium elektronjainak, hogy a szabad energiával összhangban rezegjenek. Ennek hatására összeadódva, az összes atom, és molekula részecskéi egy egységes állandó rezgésben vannak., és együtt rezegnek a szabad energia tachionjaival. Így a lila lemez képes begyűjteni, a fénynél gyorsabban mozgó tachionokat, és nagy sűrűségben koncentrálni őket egy magasabb rendű energiamezőben. Így a lila lemezek egy pozitív energiamezőt hoznak létre az ember körül, amely a szabad energia részecskéiből, a tachionokból áll. Melyek elektromos irányításunkat, így minden egyes sejtünket új energiával töltenek fel, hogy az univerzum atomjaival együtt rezegjenek. Megajándékozva minket sejtjeink optimális működésével, egészséggel, életerővel, békességgel, és harmóniával.

Összefoglalva: a tachionok a test elektromágneses tulajdonsága következtében oda vándorolnak először, ahol energiahiányos területek vannak, így egy egyensúlyt hoznak létre az energiamezőben. Az energiahiányos területet feltöltik új energiával, és mivel a sejtek optimális működése az optimális energiaáramlástól függ, így azon a területen a sejtek működése optimálissá válik. Mindig azokon a területeken kezdődik a regeneráció, ahol a legnagyobb szükség van rá, és így fokozatos, és végül teljes regeneráció következik be. 
Nikola Tesla

A tachionok képesek a levegőt is megtisztítani a stresszt kiváltó elektroszmogtól és minden káros anyagtól. Képesek az elektromos gépek fogyasztását csökkenteni, ugyanakkor teljesítményüket növelni. Képesek a táplálékunkat és a vizet energetizálni, a bennük lévő hasznos anyagokat kiemelni, ugyanakkor a káros anyagoktól mentesíteni. Ezen kívül még sok dologra képesek…

A SZABAD ENERGIA A TIÉD IS, HASZNÁLD AZ UNIVERZUM ELEMENTÁRIS GYÓGYÍTÓ ENERGIÁJÁT!

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner