Megnyílt a Mikulásgyár

mikulasgyar_budapest-portal1

 

Az Ötvenhatosok terén, több vidéki gyűjtőponton, valamint az ország összes postai hivatalában idén is várja a tartósélelmiszer- és játékadományokat a Mikulásgyár.

 

A Mikulásgyár elsősorban tartósélelmiszereket, tisztító és tisztálkodási szereket, valamint jó állapotú könyveket és játékokat vár – mondta el Zsolnai Endre, a kezdeményezés főszervezője.   Hozzátette: idén az Ötvenhatosok téri állandó és központi gyűjtőpont mellett a Reál Élelmiszer üzletlánc kijelölt boltjaiban, a Lurdy Házban, a Kanizsa, Kaposvár, Szeged, Szolnok és Zala Plazában, a MozgóMozi 15 vidéki állomásán, az ország összes posta hivatalában pedig Mikulásgyár címzéssel december 4. és 20. között lehet leadni az adományokat – írja az MTI.

 

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes arra hívta fel a figyelmet, hogy ez az akció a jó módban élő gyerekekről is szól. Bennük már fiatal korban fontos tudatosítani, hogy a már nem használt, de jó állapotú játékaik felajánlásával ők is tehetnek azért, hogy másoknak ne kelljen minden nap nélkülözniük – tette hozzá.

 

Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó, az idei év háziasszonya kiemelte: bízik benne, hogy ebben az évben a gyűjtés meghaladja majd a tavalyi rekordot, és több mint 350 ezer családnak lehet szebb karácsonya.

 

Fotó: Illyés Tibor / MTI

Forrás: travelo.hu

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner