Adventi varázslat Bécsben

budapest-portal-advent-becsben-4
Bár még csak október van, már ideje készülődni a téli ünnepekre, tervezni a programokat. Egy varázslatos utazásra invitáljuk meg kedves olvasóinkat Bécsbe, advent idejére.
 
Mesékkel, történetekkel és kis meglepetéssel színesítjük az utazást Ausztria fővárosába. Érkezést követően informatív buszos városnézés során megismerkedünk a Ring nevezetességeivel. Belvárosi leszállást követően, aki kedvet kapott, részt vehet egy közös sétán, ahol az adventi mámorban úszó város múltjának titkait fedezzük fel.
 
Átsétálunk a Habsburgok egykori rezidenciáján, ellátogatunk a híres lipicai ménes istállóvárához, és megnézzük hol alusszák örök álmukat az uralkodó család tagjai. Sétánk a fényárban úszó Graben-ig vezet, ahol a csodaszép Stephans Dómot is megtekintjük. Ha Sissi életének, hétköznapjainak legbensőségesebb részletei is érdekelnek, ne hagyd ki a Hofburg-Sissi múzeumát. Érintésnyi távolságra lesznek a gyémánt csillagvirágok, melyek a császárné földig érő haját díszítették.
 
Aki nagyon fázós, annak ajánljuk a fantasztikus pillangóházat, ahol trópusi klíma vár bennünket, de igazi felmelegedés A BÉCSI ADVENTI VÁSÁRBAN vár ránk! Irány a csillogó díszektől ragyogó bódék rengetege, ahol forró puncsot, forralt bort ihatunk, isteni bécsi virslit, raklet-et, vagy óriás fánkot ehetünk! Szinte minden megtalálható mi szem szájnak ingere, vagy ami karácsonyi ajándékvásárlás ürügyén szóba jöhet. Emlékbe vigyünk haza egy hagyományos adventi bögrét..vagy kettőt..vagy hármat…
 
További részletek: www.expressplussz.hu
 
 
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner