Görögország, Chalkidiki-félsziget, Diana apartmanház

budapest-portal-diana-apartman-1
SARTI 1922-ben alapított kis halászfalu kb. 1000 lakossal. A Halkidiki-félsziget középső „lábán”, Sithonia-n található, szemközt a tengerből több mint 2000 m-re kiemelkedő, lenyűgöző és fenséges Athos – csúccsal.
 
A természet érintetlensége, a szikrázó napfény, a kristálytiszta tenger, a balzsamozó levegő, a helyi lakosok vendégszeretete, ezek azok az egyáltalán nem túlzó tulajdonságok, melyeknek SARTI mai hírnevét köszönheti.  
 
Budapest Portál Sok kilométer hosszú homokos tengerpartja sosem zsúfolt, pihenésre, fürdőzésre, sportolásra egyaránt alkalmas. SARTI közelében, sőt az egész félszigeten sem gyárak, sem ipari létesítmények, sem végeláthatatlan szállodasorok nincsenek, melyek tönkre tennék a környezetet. Ennek ellenére a faluban minden megtalálható, ami biztosítja a komfortot az Önök részére: autó- és motorkölcsönzés, éttermek, tavernák, üzletek sokasága.  Nagyszerű hangulatú diszkók és bárok várják az esténként szórakozni vágyókat. Tartalmas programok, kirándulások teszik még változatosabbá a nyaralást.
 
A kiváló fekvésű Diana ház 30 méterre fekszik a falu finom homokos tengerpartjától, Sarti főutcájának közvetlen közelében. Központi, de mégis csendes fekvésű, családias apartmanház, barátságos belső udvarral, hol kedves utasainknak grillezésre is van lehetőségük. Könnyen elérhetőek a hangulatos tavernák, tengerparti bárok, éttermek, kávézók, szuvenír boltok. A ház közvetlen közelében családias super market található. A kisgyermekes családok pedig rövid sétával modern játszóteret is találnak.
 
Az apartmanházban 6 db 2-3 ágyas stúdió – melyből  4 db stúdió oldalról tengerre néző – és 1 db 4-5 ágyas oldalról tengerre néző két légterű apartman található. Mindegyik felszerelt műholdas tv-vel, mobil klíma igényelhető. A lakások mindegyike alap felszereltségű konyhával, és fürdőszobával ellátott.
 
További információk: Expressz Pluss Utazási Iroda
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner