Használja ki erkélyét!

erkélybeépítés_teraszbeépítés_budapest_ujlipocia

A nyári melegben is érdemes elgondolkodni, hogy a lakáshoz tartozó erkélyeket, teraszokat hogyan tudnánk a legjobban kihasználni. Az a néhány négyzetméter igazán jól tud hasznosulni, ha kellemesen árnyékoljuk, és szélfogóval vagy akár üvegfallal, nyílászrárókkal kerítjük körbe.

Előbbi néhány fokot tud javítani, míg egy lezárt terasz, akár légkondival hűthető is, és egy kellemes térré változik át, ahová ki tudunk ülni. A hely méretét figyelembevéve kialakíthatunk mediterrán lounge hangulatú teraszt, erkélyt, ahol megihatjuk finom vergine vagy alkoholos koktélunkat, borunkat, limonádénkat stb. Szép kilátással pihenhetünk, hűsölhetünk a sivatagi forróságban.

Használhatjuk egy reggeliző vagy ebédlő helységként, dolgozó szobaként, tárolóhelységként, vagy akár gyerek játszószobának.

Nem beszélve arról, hogy a gondosan kiválasztott beruházással az ingatlan piaci értékét is növelhetjük, ami nem utolsó, ha befektetői szemlélettel is gondolkodunk.

A kellő hatás elérése érdekében válasszuk meg az anyagokat: műanyag keretes üveges nyílászárók, a belső térben akár fém, vagy inkább meleg érzésű fa és fonott rattan, emellett anyagok, kelmék, és párnák megfelelő színkombinációval.

Amennyiben érdekli egy ilyen átalakítás, keressen meg minket!

 

megoldas.hu/erkelybeepites

erkelybeepites.kapcsolat@gmail.com

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner