Ingyenes Caramel koncert a Szent István téren

Caramel_koncert_ujlipocia2

 

A Caramel becenevet egyik barátja ragasztotta rá – félig gúnyosan, félig viccesen – de azt egyikük sem sejtette, hogy nemsokára ezen a néven fogja ismerni az egész ország. 2004 őszén beadta a jelentkezési lapját a Megasztár induló 2. szériájába. Caramel már a show elején nagy népszerűségre tett szert a Megasztár-rajongók körében.

 

2005-ben 12000 ember előtt énekelt a Papp László Arénában és elkészítette első lemezét. A Szállok a dallal című slágerének angol nyelvű feldolgozása Amerikába is kijutott, felkerült Walter Belcher lemezére. Még ugyanebben az évben jelent első önálló albuma Nyugalomterápia címmel, amelyre már több saját dala is felkerült. Az album egy hét alatt aranylemez lett, mára pedig már kétszeres platinalemez. Az albumról két kislemez jelent meg: a Szállok a dallal és a Várt váratlan című dalokból.

 

2006-ban jelent meg második albuma Újrahangolva címmel. Az albumról három kislemez jelent meg: a Mennem kell, a Párórára és a Te vagy aki kell című dalokból. Ez utóbbi dal videoklipje Londonban készült. 2010-ben jelent meg Caramel harmadik önálló albuma, Lélekdonor címmel.

 

2016. december 18-án ingyenes koncertet ad az Újlipótvárosban, a Szent István téren.

 

A kezdés időpontja:

2016. december 18. vasárnap, 20.00

 

Minden rajongót szeretettel várnak!

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner