Ismét felívelőben a magyar futball

football norvegia-magyarorszag 2-1 kep1

 

A hétvégén 44 év után egy fantasztikus tornán harcolta ki Magyarország kijutását az Európa bajnokságra

 

Aki leült meccset nézni az nem csalódott. A végig izgalmas akciódús mérkőzésen megvertük a Norvég válogatottat. A magyar csapat jól játszott és még a női rajongókat is odaültette a tv-készülék mögé. A fiúk a pályán lelkesen beletették magukat a játékba, mindvégig teljes erőbedobással küzdöttek minden egyes labdáért, helyzetekért és erős volt a védelem is. A játékot öröm volt nézni. Látszott a hosszú kitartó munka a játékosokon. Igazi csapatként játszottak és ez labdarúgósportunk egy fontos fordulópontja lehet, amely után talán már el is hisszük, hogy nekünk is sikerülhet!

A csapat lelkületét a kapitány Dzsudzsák Balázs vitte, de az öreg rókák és a legifjabbak is, mint Nagy Ádám is szívvel-lélekkel harcoltak. Nem csalódtak Priskinben, aki élete gólját lőtte. Egy nagyszerű akció végén pedig Henriksenről pattant a labda a hálóba. Király Gábornak profi módra, zseniális védései voltak. Böde Dániel csípődobását olimpiai bírkózónk is dicsérte, egyszerűen megúnhatatlan az egész ország számára. Bernd Storck a Németországból érkezett szövetségi kapitány magyarként ünnepelte végül csapatával a győzelmet.

 

Már el is kezdődött a válogatott csapat kiválasztása, 23 szerencsés dolgozhat meg keményen ezért a címért és képviselheti hazánkat az Európa Bajnokságon.

 

Mi is ott leszünk majd jövőre, hogy drukkoljunk a válogatottnak!

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner