Városi kalandtúrák

varosi_kalandturak_budapest_portal

A csapatépítés, mint műfaj talán minden cég számára ismert terült. Nem mindegy azonban, hogy mind ez milyen formában kerül megvalósításra. Az InfiniTeam Kft. évek óta foglalkozik csapatépítéssel és rendezvényszervezéssel. A városi kalandtúrák fantázia névre hallgató legújabb programjuk történelmi korokba és városokba kalauzolja azokat, akik új és nem mindennapi élményekre vágynak. A program során a csapatok rejtélyes feladványokat oldanak meg, interaktív játékokkal tarkított állomásokon mérhetik össze tudásukat és az adott korra, városra jellemző királyokkal, vezérekkel és nagy alakokkal találkozhatnak.

Jelenleg a Budai váregyedben, a Margitszigeten, Eger történelmi belvárosában és Székesfehérvár sétáló utcáján zajlanak a csapatépítések.
A kalandúra megszervezésében a partnerekkel történő konzultáció során a cég személyre szabott ajánlatot biztosít minden megrendelője számára. A programok az ország szinte bármely városába adaptálhatóak, a játékelemek és a koncepciók szabadon variálhatóak.

Mozduljon ki ön is munkatársaival és legyenek részesei az élménynek!

Amennyiben felkeltette érdeklődésüket ez a különleges ajánlat, vagy más jellegű csapatépítésben, esetleg céges rendezvényben gondolkodnak, keressék fel a www.infiniteam.hu honlapot.
Több mint 50 féle programlehetőség közül választhatnak, de saját ötlettel is érkezhetnek. Ön megálmodja, az InfiniTeam megvalósítja! 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner